Meg fog bocsátani a barátnőm valaha? Mit tehetnék, hogy megbocsásson?
3 éve vagyunk barátnők és eddig nem voltak gondok, de most véget vetett a barátságunknak.
Elutaztunk a barátnőmmel meglátogatni pár közös ismerősünket. Az elején minden rendben volt, de aztán elkezdtem nyűgösnek érezni magam és goromba is voltam az egyik közös ismerősünkkel (mármint a a beszédstílusom lett más, ingerültebb hanggal beszéltem vele). Nem volt szép tőlem és megbántam.
Utólag kiderült, hogy ez azért volt, mert beteg lettem az út alatt. Amikor hazaértünk, a barátnőmnél aludtam és megállás nélkül a wcre jártam egész éjszaka. A barátnőm erre nagyon ideges lett és rám szólt, hogy nem tud aludni miattam. Akkor már éreztem, hogy valami nincs rendben köztünk.
Majd hazamentem másnap és lázam volt, ezért ágyban maradtam.
Aztán, amikor jobban lettem, megint elutaztunk, de egész úton távolságtartó volt velem egyrészt, másrészt akármit mondtam, belekötött, akármit csináltam, arra negatív megjegyzést tett. Mindig kérdeztem, hogy miért haragszik rám, de azt mondta, nem haragszik, felejtsem el, majd egyik nap nem tudta tovább magában tartani és az utcán elkezdett velem kiabálni, hogy az a baja, hogy egy hisztis p.csa voltam az előző úton és elege van belőlem én pedig bocsánatot kértem, mert tényleg megbántam.
Utána úgy tűnt, kiadta magából a dühét és jobban lett, nem volt annyira távolságtartó, ugyanúgy viselkedett mint régen. Én egy nappal korábban eljöttem és kikísért a buszhoz, még mondta is, hogy írjak, amikor hazaértem.
Amikor ő is hazaért, nem beszélt velem többet. Hagytam némi időt, majd 1 hónap múlva írtam egy üzenetet, de azt mondta, hogy hagyjam békén és hogy nem érdekli a barátságunk, hogy 3 évig barátunk voltunk.
Nagyon bánom, amit tettem és nagyon hiányzik nekem. Meg lehet ezt oldani valahogy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!