Úgy érzem, esélytelen, hogy még valaha barátokat szerezzek. Éreztetek már hasonlót?
szerintem sokan vannak ezzel így...én is hasonlót érzek, meg igazából azt is, hogy évről évre rosszabb. az emberek összetétele is meg a saját képességünk is. ez előtt 2-3 évig volt egy ismerősöm(barátnak csak azért nem nevezem, mert ahogy elváltunk, az méltatlan volna...). őt például itt ismertem meg és azt kell mondjam, elég könnyen ment.
most például eleve nem látok itt embereket. más helyeken viszont magamon is azt látom, hogy nem vagyok képes kapcsolatot létesíteni senkivel, elfelejtettem, hogy kéne ismerkedni emberekkel.
szóval ja, szar dolog, de próbálkozni kell.
Visszahúzódóbb, csendesebb, esetenként zárkózottabb vagyok én is, gimis baráti társaságom is szétszéledt, pluszban nem nagyon járok el itthonról. Próbálom velük tartani a kapcsolatot, de 1-2 embertől eltekintve a többieken nem igazán érzem, hogy vevők lennének rá.
Idén kezdtem az egyetemet és elég nagy elvárásaim voltak, köztük barátok és párkapcsolat szerzése. Egyik sem jött össze :D A mostani vírushelyzet pedig végképp nem nekem kedvez, szóval én sem a legesélyesebbnek látom most a barátszerzést.
De próbálok pozitív maradni, és remélem, hogy hamar visszaáll a rend és könnyebb lesz mindannyiunknak, összességében is és barát találásban is :) de nem szabad feladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!