Nincsenek barátaim, mit csináljak?
"jó" hír hogy sokan vannak ezzel így.
Mindenesetre biztosan nem jó ötlet ráírkálni emberekre a semmiből.
Csináltam ilyet régi ismerősökkel és könnyen elsikkad a dolog.
Amit viszont érdemes lehet, az az, hogy keresni egy hobbit vagy elfoglaltságot ami érdekel és ezáltal megismerhetsz embereket.
Új munkahley se hülyeség.
szerintem
én is mindig közhelyesnek tartottam, de végül beláttam, hogy igaz. a környezetedben kell keresgélni és nyitni.
ismeretlen emberekkel nagyon ritka, hogy 1-2 üzenetváltásnál több kialakulna, maximum kicsit több, ha van bármi közös hobbi vagy érdeklődés, de amint ezeket kibeszélitek, ellaposodik.
a legtöbb ember ezzel küzd. kikerül mondjuk 18 évesen a suliból. valaki egyetemre megy, valaki dolgozni. a sulis barátságok szép lassan elkopnak, ahogyan a napi találkozásokból egyre ritkábbak lesznek. az egyetem még az egyszerűbb, de aki elmegy dolgozni és mondjuk olyan helyre kerül, ahol a munkatársai jó messze vannak érdeklődésben is, korosztályban is, ott bukás van, mert hát az idejét nagy részét ott fogja tölteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!