Mit csináljak ha nincsenek barátaim?
Mert mi fiúk vagy a kapcsolatért, vagy szexért ismerkedünk lányokkal, nem a "#friendzone"-ért. Ezt is meg lehet érteni.
Miért nem barátnőket keresel?
Én soha nem "barátkoztam" nővel...vagy megdugtam vagy hagytam a p..ba vagy ő küldött el.
Szerintem semmi értelme a két nem közti barátságnak (ha csak nincs több benne).
Szerintem a lényeg, hogy ne görcsölj rá és ne az legyen a fejedben, hogy vajon elfogadnak hanem, hogy neked megfelelő-e a társaság? Mert voltam én is magányos, szerettem volna becsatlakozni valamelyik társaságba, de amikor odakerültem tudatosult bennem, hogy mennyire unalmasak. A legjobb barátaimnak soha nem én voltam a legjobb barátja, de nem is zavar, ha közel kerülsz pár emberhez lehet majd te is kiábrándúlsz, ennak ellenére az egyik legszebb dolog a világon a barátokkal töltött idő.
A férfitársaim idejét pedíg ne rabold :((( Mondd meg nekik, hogy nem lessz semmi aztán hadd keressenek másik pinát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!