Ha a barátnőm megengedi hogy az ő képeit rakjam ki és úgy beszélgessek fiúkkal hogy azt hiszik én ő vagyok az ugye nem számít visszaélésnek a személyes adataival?
Ha a képét engedi használni, akkor a képét engedi használni, de nem biztos, hogy mindennel tisztában van, hogy mit teszel a képében, így alakulhat ki visszaélés. Még akkor is, ha megengedte.
Van azonban egy másik jellegű visszaélés is, ami nem a barátnőddel kapcsolatos, hanem azokkal, akiket szándékosan megtévesztesz, becsapsz.
Ez nem helyes.
Ha megengedi, akkor ketten tartotok megtévesztésben mindenkit, aki kapcsolatba lép veled.
Ez sofelé ágazó csalásnak lehet a melegágya.
Te szeretnéd, ha téged is így szivatnának?
Te szeretnéd, ha átvernének? Akkor miért akarod ezt mással tenni?
Szerintem ideje felnőnötök.
Ha a barátnőd megengedi, hogy használd az arcát, akkor buta.
Az arca mögül te a szövegeiddel lejárathatod, kompromittálhatod, mely befolyásolhatja a valós megítélését.
Pl. ha olyan szövegeket írsz, amiket ő nem tud felvállalni, de, mivel te írtad azokat az ő arcával, már nem tudja semmissé tenni. Megbélyegzi őt. Máris nyakig vagy a más szemilyéségével való visszaélés büntetô kategóriában.
Nagyon veszélyes játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!