Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha egy elvileg jó barátom...

Ha egy elvileg jó barátom követ instagramon 12 embert akik a barátai(Ennyi embert is követ összesen), engem viszont nem követ akkor igazából nem is vagyunk annyira jóban csak azt hiszem?

Figyelt kérdés
2021. nov. 23. 18:28
 1/10 A kérdező kommentje:
Pedig amúgy beszélünk minden nap.
2021. nov. 23. 18:30
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Ha 12 embert követ, akkor valószínűleg nem foglalkozik ilyen dolgokkal és egyszer bekövette azt a 12 embert és azóta eszébe se jutott, hogy újakat kövessen be, kapcsolat mélységétől függetlenül.
2021. nov. 23. 18:34
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem, eddig egyet sem követett, utána 1 hónapja követett be 8-at, most meg a maradék 4-et pár napja
2021. nov. 23. 18:39
 4/10 anonim ***** válasza:
73%

És ezt te így ellenőrizgeted? Bizarr.. Biztos sokat tesz a lantba egy barátságban, hogy követ-e minket instagramon, vagy sem... ha nem, akkor természetesen rossz barát az illető.

Lmao, ne már.

2021. nov. 23. 18:42
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
latba*
2021. nov. 23. 18:43
 6/10 anonim ***** válasza:
71%
Nem hiszem, hogy neki nagyon fontos lenne az instagram, ha 12 embert követ, lehet, hogy nem is foglalkozik vele. Amúgy meg, nem mindenki az alapján követ embereket, hogy kik a barátai. Én pl. pont ezért szeretem jobban a követős közösségi oldalakat, mint az ismerősöst, mert hiába a barátom valaki, nem biztos, hogy a posztjaira kíváncsi vagyok.
2021. nov. 23. 18:43
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Én 36 embert követek az instán, néha feldobja hogy facebook ismeretség alapján kövessen be embereket és van hogy csak rányomok. Amúgy egyáltalán nem használom rendszeresen az appot, néhány általam kedvelt művészt bekövettem annó és az ő posztjaikat nézem meg néha.

Magamból kiindulva a barátod is ilyen lehet. Akinek számít az insta valamit is az nem csak 12 embert követ. Biztos én sem követem valamelyik jó barátomat, de ha követném is olyan ritkán járok fel, hogy amúgy se látnám amit megoszt.

2021. nov. 24. 18:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg. Ha barátok vagytok, akkor rá lehet kérdezni nyugodtan.
2021. nov. 26. 16:05
 9/10 anonim ***** válasza:

1. Nem aktív instán, nem vette észre hogy bekövetted

2. Nem akarja hogy lássad mit csinál

vagy

3. Nem tart barátnak

2021. nov. 27. 08:15
 10/10 A kérdező kommentje:
Aktív instán mert mindig küldözget ott ezt-azt kb minden nap, profilja meg nyílvános
2021. nov. 27. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!