Nagyon gáz, ha fiúként nem jövök ki a fiatalokkal, és nénikkel, idősebb nőkkel vagyok jóban?
Lelki traumad lett attol hogy gunyoltak meg piszkaltak, ezert mivel az ember tarsas leny, ott keresi a tarsasagot ahol akarja.
Szerintem legbelul te is szeretnel a korodbeliekkel jot nevetni, megerteni egymast, jol erezni magatokat, csak van ez a gatlas benned.
Én férfi vagyok,középkorú és nekem is volt fiatal srác, aki szó szerinti barátom volt.
kirándultunk, sokat beszélgettem vele, a hobbi is közös volt.
Aztán amikor megházasodott,akkor a családjával volt többet. Nemrég találkoztam vele, elmondta, hogy velem és az apósával tudott jól beszélgetni,tenni venni. Sem a neje, sem a testvére nem volt jó társaság neki.
Nem korhoz kötött a barátság és a szimpátia !
Ez a te dolgod. Ha jól érzed magad miért ne. A többiekre meg ne hallgass. Azokkal meg ne foglalkozz akikkel nem szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!