Fiú - Lány barátság?
Figyelt kérdés
Szerintetek létezik ilyen? Nagyon sok helyről azt hallom hogy az egyik fél mindig elkezd többet érezni a másik fél iránt, viszont én nem ezt tapasztalom. Van egy lány évfolyamtársam, akivel tökre jóban vagyunk, elég sokat is beszélgetünk. Amit tudni kell, hogy a lánynak tetszik egy másik fiú, aki rendszeresen szóba is jön, én pedig próbálok támogató és bíztató erő lenni.
Részemről ez tényleg csak barátság, a lánynak meg mint említettem, más tetszik. Szóval titeket kérdezlek, ti mit gondoltok? Létezik fiú és lány között CSAK barátság?
2021. nov. 20. 17:53
2/20 anonim 

válasza:

RÉSZEMRŐL nincs.
Más ember nevében meg nem nyilatkozhatok.
18f
3/20 anonim 

válasza:

Részemről létezik. Soha nem volt lány barátom. Erősen kétlem, hogy az összes barátságom az életben egy hazugság lenne...
6/20 anonim 

válasza:

A nő és férfi között csak szex van.
A barátság az prémium minőségű kategória!
28 éves egyedülálló férfi vagyok.
7/20 anonim 

válasza:

Hát hatos, te egy igen furcsa jelenség vagy
8/20 anonim 

válasza:

Miért kell azokat lepontozni, akik úgy gondolják, hogy nincs? Tényleg ritka, max ha a fiú meleg vagy a lány leszbikus. xd
9/20 anonim 

válasza:

Ja ronda vagy azért vagytok csak barátok
10/20 anonim 

válasza:

Az összes lány barátommal kölcsönösen vonzódunk szexuálisan egymáshoz valamilyen szinten, kivétel nélkül. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!