Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért lesz vége egy mély...

Miért lesz vége egy mély barátságnak egyik pillanatról a másikra?

Figyelt kérdés

Úgy értem egyik nap még jól elvagytok, beszélgettek sokat, törődtök egymással, másnap pedig egyáltalán nem érdeklitek egymást és vége a barátságnak? Ez történt velem és teljesen le vagyok döbbenve. Nincs téma, nem érdekeljük egymást.

Eddig minden nap nagyon jól elvoltunk, minden problémánkat átbeszéltünk és most csak így megszünt.

2021. nov. 17. 20:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos az élet ilyen. Velem is történt hasonló.
2021. nov. 17. 20:27
 2/9 anonim ***** válasza:
60%
Igaz barátság nem ér véget egyik pillanatról a másikra, - tehát csak jól játszottátok a szerepeiteket egy bizonyos ideig.
2021. nov. 17. 20:30
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
Hát ha egyáltalán nincs se igény a kapcsolatfelvételre, se fogadókészség a másik oldalon akkor ez minden volt csak nem mély
2021. nov. 17. 20:31
 4/9 anonim ***** válasza:
89%

"tehát csak jól játszottátok a szerepeiteket egy bizonyos ideig"

Szerintem ez nem igaz.

Az ember nem szerepet játszik, egyszerűen van, hogy változik az érdeklődés, változik az egyén és már nem igényli ugyanúgy a másik társaságát.

Valahol pont ez a baj, hogy túltolják az emberek ezt az "igaz barátság" maszlagot. Mintha ez valami mindenek felett álló dolog lenne.

Azt is tegyük hozzá, sokszor nem egyik napról a másikra történnek a dolgok, lehet a másik már régóta "unja" az egészet.

2021. nov. 17. 21:50
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

De simán benne van, hogy amit az egyik ember "mély" barátságnak gondol, az a másik fél számára semmit nem jelentett.

Ilyen van, ezzel nem lehet mit kezdeni.

2021. nov. 17. 21:51
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is igy volt, 7 évig “barátok “ voltunk, mindig ő volt az első, inkább vele voltam a párom helyett is. Aztán egyszer csak észrevettem, hogy soha nem ér rá, max.ha jól jött neki, hogy van kocsim és máshogy nagyon nem tudta megoldani a vásárlást, letagadta a párja előtt is, hogy barátok vagyunk. Másoknak panaszkodott arról, hogy jó lenne ha nem írnék neki mert krvara nem érdekli mi van velem. Csak az okát nem tudom a mai napig.
2021. nov. 18. 11:07
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam így egyszer, szerintem az volt az oka, hogy csak én hittem azt, hogy barátnők vagyunk.
2021. nov. 18. 14:21
 8/9 Artemovszk ***** válasza:
100%
Kérdezd meg, mi a baja?
2021. nov. 19. 19:45
 9/9 anonim ***** válasza:
48%
Mert az nem volt barátság. Egy barátot nem unsz meg és nem hagysz ott. Ha gerinc van benned, akkor egy szimpla havert sem. A barátság egy magasabb fok, őszintén érdekel mindig, hogy mi van a másikkal, aktívan beszéltek naponta, gyakran találkoztok, és bár szívjátok egymás vérét, azért imádjátok a másikat úgy ahogy van, habár sokmindenben eltérőek a nézeteitek. Ha csak úgy hanyagoljátok egymást, az annyit jelent, hogy sosem alakult ki normális barátság. Ha nincs semmi téma az sem baj, akkor küldjetek egymásnak idióta tiktok videókat, vagy beszéljétek át, hogy mennyire unatkozotk, vagy bármit, csak kapcsolatban legyetek egymással. Akkor lesz jó a barátság, ha semmit sem szégyelltek egymás előtt és erre a szintre is csak akkor tudtok eljutni, ha nem vesztek fel álarcokat, hanem beavatjátok egymást egymásba. Ettől függetlenül az egész életben, és egy barátságban is hullámok vannak. Van amikro csak napi 1-2 üzenet, mert a másiknak szar kedve van, vagy sok a munka (rosszabb esetben a párja miatt dob el, de akkor az sem volt barátság), míg máskor jobban ráértek a barátságotokkal foglalkozni. Csak sok emberben az van, hogy egy barátság a legtermészetesebb dolog és amikor szembesül azzal, hogy ebbe energiát és munkát is kellene fektetni, meg hogy a másik akkor is ott lesz, amikor neki nincs hangulata semmihez, akkor inkább kihátrál az egészből. Ezért nem alakulnak ki igazi barátságok. (vagy írtó kevés)
2021. nov. 20. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!