Miért lesz vége egy mély barátságnak egyik pillanatról a másikra?
Úgy értem egyik nap még jól elvagytok, beszélgettek sokat, törődtök egymással, másnap pedig egyáltalán nem érdeklitek egymást és vége a barátságnak? Ez történt velem és teljesen le vagyok döbbenve. Nincs téma, nem érdekeljük egymást.
Eddig minden nap nagyon jól elvoltunk, minden problémánkat átbeszéltünk és most csak így megszünt.
"tehát csak jól játszottátok a szerepeiteket egy bizonyos ideig"
Szerintem ez nem igaz.
Az ember nem szerepet játszik, egyszerűen van, hogy változik az érdeklődés, változik az egyén és már nem igényli ugyanúgy a másik társaságát.
Valahol pont ez a baj, hogy túltolják az emberek ezt az "igaz barátság" maszlagot. Mintha ez valami mindenek felett álló dolog lenne.
Azt is tegyük hozzá, sokszor nem egyik napról a másikra történnek a dolgok, lehet a másik már régóta "unja" az egészet.
De simán benne van, hogy amit az egyik ember "mély" barátságnak gondol, az a másik fél számára semmit nem jelentett.
Ilyen van, ezzel nem lehet mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!