Vetettetek mar veget egyik pillanatrol a masikra baratsagnak?
Én sosem csináltam ilyet, de velem már megtörtént. Az egyik barátnőmék 3 éve próbálkoznak a babával, de nem akar nekik jönni sajnos. Amikor én teherbe estem, azonnal megszakította velem a kapcsolatot, azóta nem akar felőlem hallani sem.
Jó érzés! :)
7
Nekem is volt egy ilyen 10 éves. Ő lány, én fiú. Időnként találkoztunk, de nagyon jól megértettük egymást.
Voltunk egyszer egyikőnknél, egyszer másikunknál.
Aztán amikor én voltam nála egy szilveszteren, spagettit főztünk. Sajtot akart tenni rá, én meg mondtam, hogy miért nem csinálunk valami izgalmasabbat rá?
Utána beszélgettünk, és nem tetszett neki, hogy nem mindenben értettem vele egyet.
És hajnalban reagált erre egy fél nap után: elnézést, hogy nem tudtam semmi érdekessel szolgálni... Persze mindezt sértődött hangnemben.
Én meg csak álltam és nem szóltam egy szót sem.
Mikor kiléptem az ajtón a hidegbe, megfogadtam, soha többé nem akarom látni ezt a nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!