Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Vetettetek mar veget egyik...

Vetettetek mar veget egyik pillanatrol a masikra baratsagnak?

Figyelt kérdés
Ha igen, milyen okbol?

2021. jan. 23. 13:49
 1/10 A kérdező kommentje:
30 ev felettieket szeretnek kerdezni.
2021. jan. 23. 13:49
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen (56F). Egy gyermekkori barátom (együtt nőttünk fel sülve-főve) egyszer olyan csúnyán beszólt nekem, hogy azonnal megszakítottam vele minden kapcsolatot. Haragtartó tipus vagyok, ez 20 éve volt , de többé nem néztem embernek.
2021. jan. 23. 13:52
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok, a volt barátom az élet megoldását az alkoholban látta, én nem, ezen kaptunk össze.
2021. jan. 23. 13:54
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Mindenben segítettem, támogattam, nekem csak egyszer lett volna szükségem egy kis támogatásra, de cserben hagyott. Tanultam az esetből. 45/f
2021. jan. 23. 14:18
 5/10 anonim ***** válasza:
43%
Igen. Pár éve szólt hozzám emailban lekezelő stílusban egy olyan nő, akit hosszú időn keresztül tiszteltem - főleg azért, mert egy visszafogott stílusú, józan emberként ismertem meg és az eredményei mögött valós tudás volt, nem a női mivolta. Aztán ahogy a tanulmányait egymás után sikerrel végezte, bekerült a közigazgatásba és az 180 fokot változtatott az egyszerű emberhez való hozzáállásán. Nem alacsonyodtam le a politikusi "szintre", - sorsára hagytam az összes hozzá kapcsolható adat végleges törlésével párhuzamosan. (53/F)
2021. jan. 23. 15:08
 6/10 anonim ***** válasza:
76%
Igen, amikor kiderült a barátnőmről, hogy hazudozott és hátbatámadt.
2021. jan. 23. 17:00
 7/10 anonim ***** válasza:
76%
Igen. Több mint 10 éves barátság. Tűrtem nyeltem kifakadtam és soha többé nem akarom látni.
2021. jan. 23. 23:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Végül is igen. Az volt a hasolnó bennük, hogy én írtam, érdeklődtem irántuk, de választ nem kaptam. Már hamarab kezdtek ezek tönkre menni, eltávolodtunk egymástól. Próbáltam tartani a kapcsolatot, de nem ment. Választ sem kaptam, hogy miért? Így aztán töröltem őket. Ilyenkor az a nehéz, hogy választ sem kapok. Persze tippjeim vannak...
2021. jan. 31. 17:55
 9/10 anonim ***** válasza:

Én sosem csináltam ilyet, de velem már megtörtént. Az egyik barátnőmék 3 éve próbálkoznak a babával, de nem akar nekik jönni sajnos. Amikor én teherbe estem, azonnal megszakította velem a kapcsolatot, azóta nem akar felőlem hallani sem.

Jó érzés! :)

2021. nov. 17. 20:40
 10/10 anonim ***** válasza:

7

Nekem is volt egy ilyen 10 éves. Ő lány, én fiú. Időnként találkoztunk, de nagyon jól megértettük egymást.

Voltunk egyszer egyikőnknél, egyszer másikunknál.

Aztán amikor én voltam nála egy szilveszteren, spagettit főztünk. Sajtot akart tenni rá, én meg mondtam, hogy miért nem csinálunk valami izgalmasabbat rá?

Utána beszélgettünk, és nem tetszett neki, hogy nem mindenben értettem vele egyet.

És hajnalban reagált erre egy fél nap után: elnézést, hogy nem tudtam semmi érdekessel szolgálni... Persze mindezt sértődött hangnemben.

Én meg csak álltam és nem szóltam egy szót sem.

Mikor kiléptem az ajtón a hidegbe, megfogadtam, soha többé nem akarom látni ezt a nőt.

júl. 1. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!