Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miert válhat egyik pillanatrol...

Miert válhat egyik pillanatrol a másikra egy baratbol ellenség?

Figyelt kérdés
A barátnőm és én 6 évig voltunk nagyon jó baratsagban. Egyszer csak megtudtam hogy kibeszelte a titkaimat masoknak, visszamondott dolgokat olyan embereknek akikkel problémám volt nekem is es neki is anno. De persze azt nem mondta, hogy neki is... Ez egy éve történt, de még mindig emészt a dolog. Sajnos az illetovel sokszor osszefutok mert egy lakotombben lakunk... 32N
2019. szept. 27. 09:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
72%
Az én kedves barátnőm azzal gyanúsított hogy Facebook - on zaklatom. 12 éves barátság volt. Ennek már 6 éve.
2019. szept. 27. 10:01
 2/13 A kérdező kommentje:
De miért jó ez egyeseknek, hogy lejarassanak masokat???
2019. szept. 27. 10:04
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Irigyek, szar unalmas életük van
2019. szept. 27. 10:09
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Jópárszor átéltem már ilyet életem során... Az lehet az egyik oka, hogy másfelé kezd el nyitni az illető, érdeklődési köre megváltozik, az emberek is, akik körülveszik. Engem erről elfelejtett értesíteni, csak a tőlem megtudott, bizalmas információkat osztotta meg pletykaterjesztő, kavaró illetővel, aki imádott mások magánéletében kutakodni, bárkiről bármit elterjeszteni. Én azt megértem, ha valaki megváltozik, ha valaki úgy érzi, már nem kívánja tartani a kapcsolatot a másik féllel, azt nem értem, miért nem egyenesen vele közli ezt. Nem értem azt se, hogy a változását oly módon akarja igazolni, hogy a másik félről mindenfélét mondogat és folyamatosan hangoztatja: "ő már nem olyan mint a másik fél, mert ő megváltozott", ha megváltozott volna, nem érezne egyfajta önibazolást abban, hogy a másikat ilyen módon besározza. Persze hozzám is jött a pletykafészek hogy hú akkor most én is mondjak valamit arról, aki ilyen csúnyán pletykálkodott rólam, de én nem mondtam semmit.

Nehéz elengedni, elfelejteni az ilyen dolgokat... Nagyon fájdalmasak ezek. Nekem például többek közt ezért is nehéz megbízni, megnyílni mások előtt...

Velem is 5-6 év után történtek ezek.

2019. szept. 27. 10:22
 5/13 A kérdező kommentje:
Pontosoan,ahogy leirtad... Az illetőnek is lett másik barátja, ami egyáltalán nem gobd, de azt egyszerűen nem tudom megerteni, hogy ez miatt velem miért kell igy viselkednie? En soha egy titkát ki nem fecsegtem... számíthatott rám éjjel nappal hivhatott. Unokwbatyammal akart volna nagyon osszejonni, ami nem sikerült neki tul jol, ds en akkor is mellé alltam a csaladom helyett.
2019. szept. 27. 10:27
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, miért viselkednek így egyesek... :-( Én is kiáltam mellette, amikor kellett. Fájdalmas volt olyanokat visszahallani, amit csak ketten tudhattunk, senki más rajtunk kívül. Döbbenetes volt, hogy arról is másnak panaszkodott amikor már "nem akarta velem a kapcsolatot tartani de ezt elfelejtette közölni", hogy unja a leveleimet és hogy próbálom keresni őt stb...
2019. szept. 27. 10:32
 7/13 A kérdező kommentje:
Az a durva hogy még én ragodok rajta, mikor nem én csesztem ki vele. Sajnos neki ez jelent örömet. Viszont ha visszagondolok, akkor míg velem baratkzott akkor is mindig mást szapult az az előtti baratai közül.
2019. szept. 27. 10:36
 8/13 anonim ***** válasza:
70%
Ismerős a helyzet, van, akinek a másik életével való fontoskodás tölti ki a napjait, mert a sajátjával sem tud mit kezdeni, így a másiké a "fontos". Ezáltal elkezdődik egy "Juci azt mondta a Sacira, hogy a Maci azt mondta, hogy a Móni azt mondta a Saciról...", tehát, mint akik unatkoznak, vagy mint valami Dallas.. Ezáltal előjönnek olyan dolgok Saciról, amik korábban is zavarták Macit, Mónit is, de nem merték a szemébe mondani, így mögötte keverték a...
2019. szept. 27. 10:58
 9/13 A kérdező kommentje:
Csak én ennél többre tartottam a lányt, hogy ilyet tegyen. Dehat ugy látszik csalodni kell.....
2019. szept. 27. 11:09
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem válhat. Aki egyszer barát, nem lesz ellenség. Ez egy afféle fizikai törvény kb.
2019. szept. 27. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!