Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miert válhat egyik pillanatrol...

Miert válhat egyik pillanatrol a másikra egy baratbol ellenség?

Figyelt kérdés
A barátnőm és én 6 évig voltunk nagyon jó baratsagban. Egyszer csak megtudtam hogy kibeszelte a titkaimat masoknak, visszamondott dolgokat olyan embereknek akikkel problémám volt nekem is es neki is anno. De persze azt nem mondta, hogy neki is... Ez egy éve történt, de még mindig emészt a dolog. Sajnos az illetovel sokszor osszefutok mert egy lakotombben lakunk... 32N
2019. szept. 27. 09:58
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Vagy akkor sose volt barát?
2019. szept. 27. 11:30
 12/13 anonim ***** válasza:

Kulcsmondat: "Viszont ha visszagondolok, akkor míg velem baratkzott akkor is mindig mást szapult az az előtti baratai közül."

Nem jó emberi minőség, te meg túl vak voltál, hogy észre vedd az egyértelműt. Sajnos ismerek néhány ilyet, a közhiedelemmel ellentétben nem mindig van mögötte rosszindulat (pl. beszélgetés hevében elfejeti használni az agysejtjeit). Innentől kezdve viszont a te döntésed, hogy akarod-e vele tartani a kapcsolatot és ha igen, ennek tudatában mit mondasz el neki és mit nem.

2019. szept. 27. 15:55
 13/13 anonim ***** válasza:
Az a liba csak az unokabátyáddal akart összejönni. Nem volt a barátod. És te kitárulkoztál. De kár, hogy nem vetted észre...
2019. okt. 8. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!