Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Figyelem, kedves (Alana féle)...

Figyelem, kedves (Alana féle) incelek! Mit válaszolnátok az alábbi kérdéseimre?

Figyelt kérdés

Érdekelne, hogy szívesen töltenétek az időtöket olyan személlyel, akitől elfogadást, kedvességet és sok szeretet kaptok. Tehát egyfajta érzelmi támogatást, törődést, avagy önbizalom erősítést nyújtana a számotokra, viszont csak barátság lehetne köztetek?

Ha igen, akkor milyen keretek között tudnátok ezt elképzelni?

// Írhattok privát üzenetet is, ha félénkek vagytok :3 //

2021. nov. 17. 15:02
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
3 vagyok, persze, örülök, ha írsz majd.
2021. nov. 17. 19:09
 12/22 anonim ***** válasza:
90%

8 "alternatívakeresés közben a korábbi működő társadalmakból merítkezni nem nőgyűlölet."

Ezt azért gondold át. A római birodalom sem azért bukott el, mert olyan jól működött minden. Pont, hogy nem működött. Tehát a régi dolgok azért tűntek el, mert nem működtek. Minek térnél vissza egy régebbi nem működő dologhoz?

2021. nov. 17. 21:14
 13/22 anonim ***** válasza:
43%
12: A római birodalom addig működött, amíg kötött patriarchátus volt. Akkor kezdődött a gond, amikor elkezdtek a nők szabadon szexelni össze -vissza.
2021. nov. 17. 21:39
 14/22 anonim ***** válasza:
26%

12: Az 50 évvel ezelőtti társadalom jól működött. Egyedüli hibája, hogy annak jólétében kialakult a mostani gondolkodás és a mostani társadalom, amit súlyosbítanak az olyan technológiai fejlődés következtében elterjedt dolgok, mint a mobiltelefon, az internet és a közösségi média.

Nem is azt írtam, hogy menjünk vissza oda, de ha egy jobb társadalmat szeretnénk, én mernék merítkezni onnan is.

Tehát nem vagyok Alan féle incel, viszont az egy tévhit, hogy a nőktől (mondjuk ki akkor) azért akarom elvenni a szavazati jogot, mert utálnám őket. Pont, hogy egyedül vagyok és szeretnék egy nőt, aki szeret engem.

2021. nov. 17. 21:44
 15/22 anonim ***** válasza:
14: 50 éve kommunizmus volt (nevezzük szocializmusnak, vagy gulyáskommunizmusnak, mindegy) Az működött? 3 műszakban dolgoztál (nők is) kohászatban, gyárakban, hogy aztán minden pár zoknid 20 évig kincsként őrizd, nehogy ki kelljen bontani. Annyira jó volt? Persze a politikusoknak és akiknek ma is, azoknak talán. De ne csináljunk már úgy, mintha nem lett volna cefet rossz az is. Persze néhányakban nosztalgikusan él, de nem volt jobb, mint ma.
2021. nov. 17. 22:23
 16/22 anonim ***** válasza:

"A beszélgetéseknek köszönhetően pedig remélhetőleg felszabadultabbak lehetnének a következő randijukon."

Khm khm... Hát rendes randim az még soha az életemben nem volt, de azért kösz

"Mi a problémád azzal, ha nem szexuális céllal beszélgetsz egy nővel? Ugyanúgy fejlődik a kommunikációd és hozzászoksz az ellenkező nemmel való"

Mondjuk az hogy szoktam beszélgetni nőkkel, és nem anyámra gondolok vagy ilyenek (nyilván vele is). Sőt mondok jobbat: szoktam hamisan udvarolni kolleganőknek akiktől sosem akarnék semmit sem, meg foglaltak amúgy is, de azért csapom a szelet komolytalanul, mert élvezem a játékot, és ők is.

De persze ha nagyritkán nagyon megtetszik egy lány, kiderül hogy foglalt (10-ből 9) de ha mégsem foglalt szökőévben egyszer akkor próbálkozom, és sikeresen elszúrom ahogy illik, vagy éppen a csaj szúrja el az sem ritka ilyenkor.

Ugyanis elég szigorú szemmel nézem őket. Ez vagyok én.

28 vagyok amúgy

2021. nov. 17. 22:48
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Engem érdekelne, mert leépítettem azt a nagyon kevés emberi kapcsolatomat is részben emiatt, mert már nagyon rossz magányosan. Úgyhogy egyfajta szalmaszálként kapaszkodnék egy ilyen lehetőségbe.
2021. nov. 18. 00:24
 18/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

#17 Hamarosan felkereslek :3

2021. nov. 18. 05:28
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

"A nőgyűlölők mgtow -nak hívják magukat."

Nem hívják! Az csupán egy olyan "szakosztály", akinek lehetne barátnője ha akarna, csak egyszerűen úgy van vele, hogy sok hűhó semmiért. Tehát ma már túl sok dolgot várnak el a nők, és egyszerűen jobban is el lehet tölteni az idődet, mint őket hajkurászva meg nekik megfelelve.

2021. nov. 18. 07:36
 20/22 anonim ***** válasza:

"akinek lehetne barátnője ha akarna":

Aham, na persze. Ha így lenne, egyéjszakás kalandokat szerveznének maguknak Tinderen, hiszen ma már ha reggel elkezded, estére találsz nőt, aki átjön szexelni, nem kell hónapokon át ismerkedni, mint 50 éve.

A gulyáskommunizmus valóban nem volt annyira jó az élet második legfontosabb területét(az étel után, ami volt), a reprodukciót leszámítva. Ugyannakkor mondjuk nyugaton élni az 50es és 60as években... Nem hiszem, hogy olyan rossz lenne.

2021. nov. 18. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!