Mit csináljak? Kinek hidjek?
Figyelt kérdés
Nos van a gyerek kori legjobb barátom aki féltékeny(nevezük eszter). Nem rég történt ez hogy össze barátkoztam egy lányal(nevezük Annának). Jó sok közös van bennünk. Legjobb barátomnak ez annyira nem tetszet. Meg próbáltam őket össze barátkoztatni. De nem ment. Aztán a múlt héten mikor mentem be a suliba a folyoson azt láttam h anna a földön ül és az orrábol folyik a vér. Eszter meg vele szembe áll. Meg kérdeztem h mi történt mind a 2 mást mondtak. Eszter azt mondta h Anna kezte. Anna meg az elenkezőjét állitja2021. nov. 8. 00:14
1/4 anonim válasza:
Azt valaszd, amelyik tud helyesen irni, hatha tud segiteni neked benne.
2/4 anonim válasza:
Ez most nem esett jól így korán reggel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!