Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Adjak ennek időt? Vagy mit...

Adjak ennek időt? Vagy mit csináljak?

Figyelt kérdés
Elkezdtem pszichológushoz járni és fájó emlékek jöttek fel. Szerettem volna erről beszélni kicsit a legjobb barátommal. Közel 4 éve vagyunk legjobb barátok. De kijutottunk oda hogy neki erre most nincs ideje és hogy azért van a pszichológus hogy vele beszéljek erről. Szerettem volna egy kis támaszt kapni de nem kaptam meg és csak úgy érzem hogy most cserben hagytak. Mit tegyek? Hagyjam annyiban az egészet?

2021. okt. 16. 12:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem amikor beszéltek (mármint úgy elvagytok so van ideje) akkor megemlítheted neki a dolgot hogy rosszúl esett és megbeszélhetitek. Viszont egyáltalán nem biztos hogy fogtok tudni majd a jövőben beszélni erről. Mármint ha tényleg csak teljesen el van havazva akkor lehet igen, viszont az is megtörténhet hogy egyszerűen nem tud mit kezdeni azzal hogy pszichológushoz jársz (meg azt se tudom hogy egyáltalán hisz e a pszichológiában).

Saját tapasztalatból mondom, volt olyan barátnőm az égvilágon mindent megbeszélünk de a terápiámról nem tudtam neki beszélni, ő se kérdezett soha. Ez nem azt jelentette hogy nem vagyunk ott egymás mellett bármi van, csak azt hogy mindkettőnk számára egy annyira idegen helyzet volt hogy nem tudtunk mit kezdeni vele (csak olyannal is tudtam beszélni a terápiáról aki élete során szintén megfordult pszichológusnál).

Jogosan érzed úgy hogy cserben hagyott ezért tényleg ajánlom hogy próbálj vele erről beszélni, de ne vedd magadra ha nem tud mit kezdeni a helyzettel, az nem azt jelenti hogy nem támogat (legalábbis ez az én véleményem)

2021. okt. 16. 20:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm. Igyekszem majd valamikor erről beszélni vele, de kicsit félek, mert mi van akkor, ha emiatt elveszitem?
2021. okt. 17. 08:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem fogod (vagy legalábbis nem kéne). Csak maximum életed ezen részében nem fog olyan aktívan részt venni mint más helyzetekben (vagy megalábbis így volt nálunk.
2021. okt. 17. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!