Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Csúnya emberek, szerintetek...

Csúnya emberek, szerintetek az emberek rosszul bánnak veletek vagy ugyanúgy viszonyulnak hozzátok mint másokhoz?

Figyelt kérdés

Itt sokan azt mondják, hogy csak a fejemben van ez az egész.

Ezért más csúnya emberek tapasztalatait szeretném kikérni, hogy lám én nagyítom fel az egészet vagy tényleg létezik a társadalmi probléma.

2021. okt. 27. 16:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
21%

Én full pacek vagyok, minden nő engem akar, szóval ér megkülönböztetés. Tegnap megyek az utcán feszengek nézem az versace órámat elmegy mellettem 3 nő néznek full elvannak pirulva mondom mivan de komoly a báttya el is kértem az egyik számát. Szal ha csúnya vagy akkor is megkülönböztetnek negatív irányba

23F

Testépítő

2021. okt. 27. 20:16
 12/18 anonim ***** válasza:
88%
Nekem van két "barátom", akik nekem állandóan kibeszélnek embereket, azt ecsetelik, hogy mennyire rondák, és ez mennyire zavarja őket. Én ilyenkor mindig mondom nekik, hogy nem ez alapján kéne megítélni az embereket. Biztos vagyok benne, hogy mikor nem vagyok ott, akkor engem is kibeszélnek, hogy milyen ronda vagyok (mert tényleg az vagyok amúgy).
2021. okt. 27. 21:49
 13/18 anonim ***** válasza:
58%
Egyértelmű, hogy másképp bánnak a csúnya emberekkel, mint a szépekkel, szerintem ez nem is kérdés. Magamon is tapasztaltam már ezt, szóval nem a levegőbe beszélek. Még pár évvel ezelőtt nagyon csúnya voltam, kb mindenki átnézett rajtam vagy épp úgy bánt velem, mint egy darab szarral, aztán mikor kikupálódtam és elkezdtem nőiesedni, akkor az emberek sokkal kedvesebbek és előzékenyebbek lettek, főleg a férfiak. Olyan dolgokban lett részem, amikben előtte még soha. A szépek kiváltsága egy létező dolog, pont úgy mint a csúnyák hátrányos megkülönböztetése.
2021. okt. 29. 17:30
 14/18 anonim ***** válasza:
44%
Aki meg itt azzal a szöveggel jön, hogy ugyanúgy bánnak a csúnyákkal mint a szép emberekkel, az csak magának hazudik. A való életben is számtalan példa van arra, hogy egy csinos nő/jó pasi mennyi mindent megkap, mennyivel előrébb van az életben mint egy szürke kinézetű ember.
2021. okt. 29. 17:39
 15/18 anonim ***** válasza:
62%
14, szerinted miért csak a te tapasztalataidnak van létjogosultsága?
2021. okt. 29. 18:15
 16/18 anonim ***** válasza:
38%
#15 Mert miért bánnának ugyanúgy egy ronda emberrel, mint egy széppel? Nyilván egy hülyével sem úgy fognak bánni, mint egy okos emberrel, mert nyilvánvaló különbség van köztük.
2021. okt. 30. 15:31
 17/18 A kérdező kommentje:

16

Mi a különbség értékben egy szép és egy ronda ember között?

2021. okt. 30. 17:19
 18/18 anonim ***** válasza:
38%
#17 Nézz utána, hogy mi az a holdudvarhatás
2021. okt. 30. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!