Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Veletek volt már olyan, hogy...

Veletek volt már olyan, hogy nagyon pofára estetek egy barátnak hitt személy miatt?

Figyelt kérdés
Hogy egy barát, akit annak hittétek, kibeszélt, kigúnyolt a hátatok mögött? Hogy olyan bizalmas információkat mondott el, amit csak vele osztottatok meg, ezáltal rajtad röhögtek mások? Ebből hogyan lehet jól kijönni?
2021. okt. 23. 20:53
 1/3 anonim ***** válasza:
52%
Így jártál. Nem szabad senkiben sem megbízni, és főleg ne kotyogd ki senkinek a titkaid, max a kutyádnak,vagy anyádnak. Én is jártam így, fogadd meg az előbbi tanácsot. Szép estét!
2021. okt. 23. 20:56
 2/3 anonim válasza:
62%
Velem volt.Próbáld meg azt ami ő mondott másoknak ellenbeszélni hogyaz már régen volt,ha elmondta másoknak hogy ki a crusod akkor mond azt hogy mostmár más és ha kérdezik hogy ki akkor találj ki egy nevet,ha elárulta a személjes titkaid akkor mond el másoknak az övéit is
2021. okt. 23. 22:30
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ilyen majdnem mindenkivel előfordul egyszer. Velem is volt, ha jól számolom, 12 éve, az első munkahelyemen. Már nem szoktam rágondolni, de a tanulságot egy életre levontam, azóta is sokkal zárkózottabb és bizalmatlanabb vagyok az emberekkel, és ez már valószínűleg így marad.

Vannak most is barátaim, de kevés. Néha eszembe jut, mennyivel több lehetne, ha én is nyitnék mások felé, ďe már nem megy. Bárkivel elbeszélgetek, nekem bárki elmondhatja a nyűgét, a fájdalmait (el szokták), de én már nem tudok megnyílni 1-2 embert leszámítva senkinek.

A csaj maga amúgy tényleg évek óta nem jutott már eszembe, csak most, hogy megláttam a kérdést. Biztos, hogy ő se gondol rám soha. A hatása viszont megmaradt örökre. :(

2021. okt. 24. 08:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!