Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy szűritek ki,hogy valaki...

Hogy szűritek ki,hogy valaki céges csapatépítőre hív vagy egy szektás összejövetelre,ha nem mentek el?

Figyelt kérdés

Pár éve ismered az illetőt, kiderült,hogy jár templomba….

Voltatok már ilyen helyzetben? Hogy szűrtétek ki? Mikor kopott le rólatok?

2021. okt. 21. 14:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
5%

Abból, hogy templomba jár, azt szűröd le, hogy szektás?

Gratulálok...

A szektáknak nincs templomuk, csak a keresztény egyházaknak.

2021. okt. 21. 15:17
 12/19 anonim ***** válasza:
Ha egy alig ismerős akar valami programra elhívni, az már alapból gyanús, és nem megyek el. A barátaimat meg ismerem annyira, hogy egyrészt nem rángatnának be sehova, másrészt azért tőlük is megkérdezném, hogy akkor most pontosan milyen programra megyünk.
2021. okt. 21. 15:53
 13/19 A kérdező kommentje:

Koszonok minden valaszt! Mindent felpontozok.

Ceges multi csapatepitore hivott: o azt mondta,h a ceg ugy kommunikalja,h csaladi nap.Viheti magaval valakit. Csaladtagot vagy mast. Nem ellenorzik. En ott senkit nem ismertem volna.

Etel ital korlatlanul van ingyen a resztvevoknek. A covid tesztet ingyen allta volna a ceg. (Vagy o. Nem tudom.)

Vmi ceges busszal kellett volna menni vmi videki helyre.

Mar a baratsagunk kezdeten megkerdezte,hogy megyek-e vele majd ceges rendezvenyre. Akkor nem gondoltam,h szekta gyanus es igent mondtam. De azota se mentem egy ilyenre sem.

Mi a velemenyetek?

2021. okt. 21. 17:08
 14/19 anonim ***** válasza:

Az a véleményem, hogy neked kell tudnod, vagytok-e olyan közeli kapcsolatban, hogy egyáltalán közös programokat szervezzetek. Szoktatok együtt eljárni ide-oda? Vagy ezt a céges csapatépítőt erőlteti csak?

Egyébként meg ha egyszer elmész, akkor sem történik semmi, legfeljebb lesz mit mesélned röhögve évek múlva is. Az előző kérdésedhez is leírtam, hogy nem törvényszerű, hogy a szekta, mlm (inkább mlm lesz ez, a szektások máshogy kommunikálnak) lehúzzon. Azt húzzák le, aki hagyja, senkitől sem fegyverrel veszik el a pénzét.

2021. okt. 21. 17:13
 15/19 A kérdező kommentje:

Erdekes,h egy baratom se erolteti,hogy a barati tarsasagahoz csatlakozzak.

Biztos,hogy nem megyek el ilyesmire meg a barataival se fogok talalkozni. Akkor se,ha emiatt lekoptat.

Irigylem az olyan embereket,akiknek van kidobni valo idejuk idegenekre.

2021. okt. 21. 17:22
 16/19 anonim ***** válasza:
Te minek baratkozol?
2021. okt. 21. 18:39
 17/19 anonim ***** válasza:

Haverom m8ndig visz céges csapatépítőkre, olyannyira, hogy már a többi melótársa is ragaszkodik a jelenlétemhez, sőt a főnöke is... momdjuk ők informatikai hálózatfejlesztők, és csapatépítés alatt raftingolást, ejtőernyőzést, hegymászást, vitorlázást ilyeneket kell érteni.

Jól kijövök az egész csapattal és őkis én is sokat tudunk tanulni egymástól közben is szakmán bellül.

Össze is dolgozunk, de azért en maradok szabadúszó

2021. okt. 21. 19:44
 18/19 A kérdező kommentje:

17-es ez igy ok. En szemelyes szimpatia alapjan ,hasonlo eletfelfogast stb valasztom a barataim.

Egy baratom valasztasa nem az en valasztasom.

Illetve,ha kollegak,akkor megcsak nem is az o valasztasa.

En tanulni rendszeresen szakmai konyvekbol szoktam. Nekik mas a teruletuk. En semmit se tudnek hasznosutani a munkamhoz az ovekbol. Amit ok dolgoznak,abbol en nem tudok semmit hasznositani. Illetve az idom tul draga ahhoz,hogy olyanokkal toltsem,akikkel mondjuk nem szinpatizalunk vagy nem epitjuk egymast.

A random kirakott etelre es italra nincs szuksegem. Azert dolgozok rengeteget,hogy olyat vegyek es ott ,ahol en akarom. Mindig viszek magammal mindent,amire szuksegem van.

2021. okt. 21. 20:11
 19/19 anonim ***** válasza:
Hú engem nem szektás cuccra hivtak meg, de hasonló volt. Egy ismerősöm felhívott, hogy nyert egy utat és hogy pár embert vihet magával és hogy rám gondolt és fussunk össze egyeztetni a részleteket. Odamentem és csak egy találkozó volt vele és a főnökével aki próbált behálózni engem telemarketing munkára, semmi útról nem volt szó. :D
nov. 2. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!