Mi a véleményed erről a barátságról?
Mi a véleményed erről a barátságról?
2017-ben ismerkedtem meg középsuliban egy lánnyal, barátok lettünk, én fiú vagyok(ma már fiatal férfi) 2017-ben voltam 17 éves ő 15 éves volt. Sose volt köztünk csók, olyanok voltunk akár a bátyó és hugi:) 4 éve vagyunk haverok, ő 2019-ben kiszállt a suliból mert terhes lett 3 éves lesz a kisfia 2022-ben.... most én 21 vagyok ö 19... mindent megbeszéltünk régen. Ha vettem neki valamit megköszönte else akarta fogadni..... azoban mióta dolgozom 2 éve furcsa lett... azaz 2019 óta. Meghivtam ebben az evben pizzazni meg kajalni vagy 15x... tavaly 10x de ö sose hiv meg mindig en fizetek ja es sose köszöni meg a meghivast es ki eroszakolja a csokit is bezzeg annyit nemmond hogy kösz. Milett vele? Furcsa nagyon... megse köszön semmit....
anyagias vagy, és csak ezt látod, vagyis ez zavar benne, persze hálátlannak tünik, se köszi de ez a te hibát, miért várod el, nem öröm adni elvárás nélkül,persze jól esik egy köszi, de te ezen lovagolsz, tehát neked van vele dolgod, mert zavar ez a viselkedése, akkor miért vagy vele amúgy.
jó érzés neki egy ilyen haver, de semmi többet nem ad bele, te pedig azt várod, ne várd, hagyd, ha ő ilyen...ha téged zavar akkor leave it...keress hálásabb barátot..ha neked ez prioritás
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!