Számon kérnétek, hogy miért nem árulta el, hogy meghalt az anyukája?
Figyelt kérdés
Éveken át legjobb barátnőm volt, de utána kicsit elhidegült a kapcsolatunk, de attól még barátok maradtunk. Időközben neki beteg lett az anyukája, sokat volt szomorú, engem ez lehúzott nagyon, így kèrtem, hogy kicsit szüneteltessük a barátságunkat. Az anyukája sajnos el is hunyt tavaly év végén. Én mindezt most a szomszèdomtól tudtam meg. Rosszul esik, hogy ennyire nem becsült engem. Főleg, hogy azóta már volt, hogy össze találkoztunk valahol, de csak köszönt, vagy úgy csinált, mint aki nem is lát.2021. okt. 16. 18:58
21/21 anonim válasza:
Ilyenkor mindig elgondolkozok.
20 válaszon keresztül szapultuk, vajon magába szállt? Rájött, hogy hibázott? Megbánta? :-?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!