Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Számon kérnétek, hogy miért...

Számon kérnétek, hogy miért nem árulta el, hogy meghalt az anyukája?

Figyelt kérdés
Éveken át legjobb barátnőm volt, de utána kicsit elhidegült a kapcsolatunk, de attól még barátok maradtunk. Időközben neki beteg lett az anyukája, sokat volt szomorú, engem ez lehúzott nagyon, így kèrtem, hogy kicsit szüneteltessük a barátságunkat. Az anyukája sajnos el is hunyt tavaly év végén. Én mindezt most a szomszèdomtól tudtam meg. Rosszul esik, hogy ennyire nem becsült engem. Főleg, hogy azóta már volt, hogy össze találkoztunk valahol, de csak köszönt, vagy úgy csinált, mint aki nem is lát.

#barátság #árulás #Kihűlt barátság
2021. okt. 16. 18:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Pfff.... mondanám, hogy provokáló kamu kérdés, de sajnos tényleg vannak ilyen alakok, mint te...

Ismeretlenül, gondolatban részvétet kívánok szegény lánynak, s remélem, hogy vannak igaz barátai, akik támogatják gyászában.

Kérdésre válaszolva: nem számon kérném, hanem mélységesen magamba szállnék, és elé állnék, hogy bocsánatot kérjek tőle. Ennyit akkor is meg kell tenni, ha a barátság érthető módon örökre megszakad.

2021. okt. 16. 19:26
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Most hogy megtudtam hogy vannak ilyen jellemtelen férgek, sokkal jobb embernek érzem magam. Köszönöm!
2021. okt. 16. 19:30
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Basszus, ez mar szinte szep, mennyire szar ember vagy. Remelem, trollkerdes, de felek, hogy nem.

Ahogy akarod, te mar leirtad magad.

2021. okt. 16. 19:41
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

S z á m o n k é r n i...?

A felfújt, és önmagad körül forgó éneden kívül látod egyáltalán azt a gyászoló lányt..?

2021. okt. 16. 19:42
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Erre most írnék valamit, de akkor engem innen kitiltanának.
2021. okt. 16. 19:46
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez troll kérdés, vagy tényleg vannak ennyire idióta emberek? :D Az én érzelmi intelligenciám sem egy ragyogó csillag az éjszakai égbolton, de ekkora méretű primitívséget még nem is hallottam :D
2021. okt. 16. 19:52
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Fú, de utálatosnak tűnsz.

A legnehezebb időszakában magára hagyod és lenne képed számonkérni?

2021. okt. 16. 19:53
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem trollkodsz, akkor te vagy az emberiesség legalja. Barátságot nem szüneteltetünk, akit szeretünk, azt támogatjuk. Amikor meg elfordulsz tőle, akkor nincs miért becsülnie! Csoda, hogy köszönt..
2021. okt. 16. 20:05
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem becsült meg téged? :D Ez most komoly? Neked aztán van pofád. A helyében én is elfelejtenélek egy életre. Szomorú, hogy sok ilyen ember van sajnos amilyen te vagy.
2021. okt. 16. 21:04
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem kicsit van rohadt nagy egód.

Mondanám hogy trollkodik a kérdező, de sajnos ismerek ilyen énközpontú, súlyosan nárcisztikus embereket akik még a másik veszteségében is csak önmagukkal foglalkoznak.

Ahogy fentebb írták, az ilyenek az emberiség legalja.

A cigányt meg a csövest többre értékelem mint az ilyen utolsó férgeket.

2021. okt. 16. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!