Számon kérnétek, hogy miért nem árulta el, hogy meghalt
az anyukája?
Figyelt kérdés
Éveken át legjobb barátnőm volt, de utána kicsit elhidegült a kapcsolatunk, de attól még barátok maradtunk. Időközben neki beteg lett az anyukája, sokat volt szomorú, engem ez lehúzott nagyon, így kèrtem, hogy kicsit szüneteltessük a barátságunkat. Az anyukája sajnos el is hunyt tavaly év végén. Én mindezt most a szomszèdomtól tudtam meg. Rosszul esik, hogy ennyire nem becsült engem. Főleg, hogy azóta már volt, hogy össze találkoztunk valahol, de csak köszönt, vagy úgy csinált, mint aki nem is lát.
Pfff.... mondanám, hogy provokáló kamu kérdés, de sajnos tényleg vannak ilyen alakok, mint te...
Ismeretlenül, gondolatban részvétet kívánok szegény lánynak, s remélem, hogy vannak igaz barátai, akik támogatják gyászában.
Kérdésre válaszolva: nem számon kérném, hanem mélységesen magamba szállnék, és elé állnék, hogy bocsánatot kérjek tőle. Ennyit akkor is meg kell tenni, ha a barátság érthető módon örökre megszakad.
2021. okt. 16. 19:26
12/21 anonim válasza:
Most hogy megtudtam hogy vannak ilyen jellemtelen férgek, sokkal jobb embernek érzem magam. Köszönöm!
2021. okt. 16. 19:30
13/21 anonim válasza:
Basszus, ez mar szinte szep, mennyire szar ember vagy. Remelem, trollkerdes, de felek, hogy nem.
Ahogy akarod, te mar leirtad magad.
2021. okt. 16. 19:41
14/21 anonim válasza:
S z á m o n k é r n i...?
A felfújt, és önmagad körül forgó éneden kívül látod egyáltalán azt a gyászoló lányt..?
2021. okt. 16. 19:42
15/21 anonim válasza:
Erre most írnék valamit, de akkor engem innen kitiltanának.
2021. okt. 16. 19:46
16/21 anonim válasza:
Ez troll kérdés, vagy tényleg vannak ennyire idióta emberek? :D Az én érzelmi intelligenciám sem egy ragyogó csillag az éjszakai égbolton, de ekkora méretű primitívséget még nem is hallottam :D
2021. okt. 16. 19:52
17/21 anonim válasza:
Fú, de utálatosnak tűnsz.
A legnehezebb időszakában magára hagyod és lenne képed számonkérni?
2021. okt. 16. 19:53
18/21 anonim válasza:
Ha nem trollkodsz, akkor te vagy az emberiesség legalja. Barátságot nem szüneteltetünk, akit szeretünk, azt támogatjuk. Amikor meg elfordulsz tőle, akkor nincs miért becsülnie! Csoda, hogy köszönt..
2021. okt. 16. 20:05
19/21 anonim válasza:
Nem becsült meg téged? :D Ez most komoly? Neked aztán van pofád. A helyében én is elfelejtenélek egy életre. Szomorú, hogy sok ilyen ember van sajnos amilyen te vagy.
2021. okt. 16. 21:04
20/21 anonim válasza:
Nem kicsit van rohadt nagy egód.
Mondanám hogy trollkodik a kérdező, de sajnos ismerek ilyen énközpontú, súlyosan nárcisztikus embereket akik még a másik veszteségében is csak önmagukkal foglalkoznak.
Ahogy fentebb írták, az ilyenek az emberiség legalja.
A cigányt meg a csövest többre értékelem mint az ilyen utolsó férgeket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!