Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tennél? Ezelőtt 6 évvel...

Mit tennél? Ezelőtt 6 évvel "meglátni megszeretni" élményben volt részem.

Figyelt kérdés

Az illető férfi, a vonzalom kölcsönös de ő évtizedek óta kapcsolatban él. (nem nős de gyerekek/felnőttek vannak)

Én ezidáig (most is) tartózkodom de egyre gyakrabban fordul meg a fejemben hogy miért engedem el.... hiszen vonz, én vonzó stb.

A kérdés : egyértelmű :-)

2021. okt. 15. 12:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

6 éve ezen rágódsz?

Ugorjunk

2021. okt. 15. 12:52
 2/11 anonim ***** válasza:
85%
6 éve? Kemény, hogy képtelen vagy ezen túllépni.
2021. okt. 15. 13:03
 3/11 anonim ***** válasza:
84%
Semmit, ez a hajó már elment. Ha akart volna valamit, akkor erre volt 6 éve.
2021. okt. 15. 13:03
 4/11 anonim ***** válasza:
71%
Vonzó, vonzasz, vonzolasz, vonzolaszol 😉
2021. okt. 15. 13:07
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért akarnál tönkretenni egy családot? Keress olyat, akinek nincsenek gyerekei, vagy legalább nem él kapcsolatban...te 6 éve vágyódsz utána. Nem gondolod, ha ennyi idő alatt komolyat akarna tőled már minimum a kapcsolatát lezárta volna? Keress mást. Lépj tovább. Nem csak ez az egy ember él a földön.
2021. okt. 15. 13:31
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt tenném,hogy nem vesztegetném tovább az idõmet.
2021. okt. 15. 13:40
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Elég beteg lelkű lehetsz,hogy 6 évig epekedsz egy bizonyos személy után aki nem mellesleg foglalt.Normális párkapcsolatot miért nem tudsz kialakítani?Arra nem gondoltál,hogy a párja mellett lett azzá amibe te most vonzódsz.
2021. okt. 15. 13:45
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom együtt dolgoztok,hogy nem tudsz ezen túllépni.
2021. okt. 15. 13:51
 9/11 anonim ***** válasza:
Nálunk volt ilyen ismerős,addig alakította a kis vágyálmát míg szétkúrta a családot.Miután megkapta amit akart elkezdett epekedni más után.Bizonyosan te is párkapcsolatban vagy sőt le merem fogadni fogyasztod a pasikat csak neked mindig az kell ami a másé te szende szűz.
2021. okt. 15. 14:25
 10/11 anonim ***** válasza:

Mivel házas vagyok, nem tennék semmit. Azelőtt ha vonzódtam valakihez, akkor nyilvánvalóan a tudtára adtam és ha kölcsönös volt, akkor összejöttünk.

Az volt az elvem, hogy inkább azt bánjam meg amit megtettem és ne azt, amit nem. És ez be is jött, a férjemnél is én kezdeményeztem 10 éve.

Hülyeség 6 év után rágódni valamin, lehet nem is ugyanaz az ember akibe beleszerettél. Ahogy én sem ugyanaz vagyok aki 2 éve voltam és te sem ugyanaz vagy ma, mint 6 éve.

2021. okt. 15. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!