Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mitévő legyek? Várjak egy pár...

Mitévő legyek? Várjak egy pár napot, míg újra keresem?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon kedves, 23 éves nőbarátom. Van párkapcsolata, de ez itt nem igazán fontos. 3-4 éve ismerjük egymást.

Igazi lelki társ is, rengeteg mindent őszintén meg tudunk beszélni, talán nincs is még egy ilyen nő az életemben.

Hónapokkal ezelőtt sajnos hirtelen felindulásból kikövettem Facebookon, mert túl sok női divatos post jött tőle a falamra és ez kicsit idegesített.

Persze erről nem szóltam neki, csak tegnapelőtt, amikor is vissza is követtem. Elmondtam neki, hogy mi (volt) a szitu ezzel kapcsolatban, bocsánatot kértem és megígértem, többet ilyet vagy hasonlót nem teszek.

Azóta talán picit haragszik, nem ír vissza, de már likeolta egy hozzászólásom az egyik képe alatt - nem női divatos, hanem saját kép. :D

Nagyon érzékeny típus, félek leírtam magam nála.

Szerintetek? Nem törölt, nem tiltott és azóta van 1 like is.

Úgy döntöttem, várok pár napot... 30/F

2021. okt. 14. 17:21
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak egy paródia akar lenni, ugye?
2021. okt. 14. 17:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Inkább kérdést írsz ki erről 30 évesen, mintsem rákérdezel a barátodnál, akivel elvileg mindent meg tudsz beszélni őszintén? 🤔
2021. okt. 14. 17:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Neki van párkapcsolata, na de neked?:D
2021. okt. 14. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!