Rossz barát vagyok, ha emiatt már nem keresem a társaságát?
Az egyik barátnőm, aki sokáig a legközelebb állt hozzám úgy döntött, hogy megcsináltatja szép nagyra a mellét, mert nem volt elégedett sem a méretével, sem a formájával. Ezzel nem is lenne semmi gondom, mindenki olyan külsővel éljen, amivel jól érzi magát, de azóta szörnyen elszállt magától. Azt hiszi bombanő lett és minden pasinak kizárólag ő kell, sőt volt egy olyan megjegyzése, hogy a barátom is őt választaná, mert a pasik ösztönösen a nagy és formás mellekre buknak. Hogy mondhat ilyet, amikor már 5 éve vagyunk együtt a barátommal és tudja, hogy szeret? Ezen nagyon csúnyán összekaptunk és úgy döntöttem többet nincs szükségem erre a barátságra. Közben viszont kicsit rosszul érzem magam, hogy egy 9 éves barátságot így eldobok. Szerintetek rossz barát vagyok, ha nem tudom elfogadni, hogy ennyire el van magától szállva vagy ez érthető? Ő azt mondja azért vettem ennyire a szivemre, amit mondott, mert a lelkem mélyén tudom, hogy igaza van. Pedig valójában az esik rosszul, hogy egyáltalán ilyesmin agyal, hogy az én barátom inkább lenne vele a műcicije miatt, mint velem.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!