Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha egy közeli ismerősnek akit...

Ha egy közeli ismerősnek akit nem régen ismertem meg, ha lájkolom az új profíl képét az mit fejez ki?

Figyelt kérdés
Nem akarom, hogy azt higye, hogy tetszik nekem, viszont bunkó lenni sem akarok, hogy nem reagálok rá. Viszont már a hírfolyamban nem találom csak a profílján tudnám lájkolni, arra rájönne-kitudná következtetni, hogy az adatlapján lájkoltam a profilját? Vajon túlgondolom ezt az egészet?

2021. okt. 10. 19:25
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Rendben 20-as köszi! Észben tartom.
2021. okt. 10. 22:19
 22/23 anonim ***** válasza:
Nézd, ha ez a kérdés felmerult benned, elképzelhető, hogy az illető hajlamos lenne felreerteni, ha olyan a kapcsolatotok. Ha valami belül azt súgja, hogy túlgondolná, mert tetszel neki, akkor inkább ne like-old. Nekem van olyan ismerősöm, akit alig tudok levakarni, ha 2 szót írok neki, mert túlértékeli. Ő barátként közeledik, de első perctől érzem a rajongását, ezért állandóan vigyaznom kell, mert jól esne a haversága, van is közös témánk, de ahogy kicsit közel engedem, elkezd bombázni olyan üzenetekkel, amik nem tartoznak rám és őszintén szólva nem is érdekelnek. Ilyenkor kénytelen vagyok leépíteni a beszélgetést, mert nekem lenne kellemetlen, ha kimondaná nyíltan, mert akkor kénytelen lennék őt megbántani, mert egyáltalán nem tetszik. Szóval inkább kerülöm vele a felreertheto helyzeteket. Mással nincs ilyen gondom, simán like-olhatok, üzenhetek. Érzem, hogy ki az, aki ennek többet tulajdonít. Nyilván nem lenne ezzel baj, ha kölcsönös lenne. Like-oltam én már úgy, hogy üzenni akartam vele és át is ment az üzenetem. Tudja az ember, kivel van olyan viszonyban, hogy lehet következmények nélkül like-olni vagy sem...
2021. okt. 11. 00:09
 23/23 A kérdező kommentje:
22-es hát most jól rámhoztad a gyomorgörcsöt, mivel lájkoltam és őhh… igazából már nem is érdekel annyira. Szóval, azthiszem tudom mit kell tennem. Normálisnak lennem. Igen az lesz az. Bocsi amúgy a késői válaszért!
2021. okt. 12. 01:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!