Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek a barátom?

Szerintetek a barátom?

Figyelt kérdés
Van egy 66 éves csávó én 27 vagyok és olyanokat csinál most például kárörvendően reagált egy számomra fonos történésen ami negtívan sült el meg állanóan okokodik kioktat ha kérek tőle valamit könyörögtet meg tegnap például bedöltem egy internetes átverésnek megadtam a bankkszámlaszámunkat és segítséget akartam kérni ö pedig erre annyit mondot h rohanok,mit lehet csinálni az ilyen emberrel aki szerint csak neki lehet igza,az öregségi rosszindulat meg van benne és kárörvendő?

2021. okt. 9. 07:45
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Beszéld meg vele, hogy rosszul esik ez amit csinál, vagy kerüld el.

Netes átverésekre meg figyelj oda, hogy ne dőlj be és a fogalmakra is, mert valószínűleg a "számlaszám" "kártyaszám" akart lenni.

2021. okt. 9. 08:03
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Furcsa szemmel tudok csak arra nézni, hogy a haverod 66 éves te még csak 27 vagy...
2021. okt. 9. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!