Ha egyedül vagy, nincs barátod, hogyan éled meg az egyedüllétet? Mi az, ami miatt vajon egyedül vagy? Próbálkozol ellene tenni, hogyan teszed? F/36, Budapest
Egyre jobban beletörődtem. Annyira nem rossz, ha belegondolsz; nem kell senkinek megfelelned, oda mész, ahova akarsz, nem kell félned, hogy mikor csapnak be vagy hagynak el. Extrém módon érzékeny vagyok, szóval könnyen lehet engem szomorúvá tenni, de ugyan így boldoggá is.
Semmi kedvem új embereket megismerni, időpazarlásnak gondolom, mert 99%-ukkal nem jövök ki jól. Lányként, minden egyes lány ismerősöm valamilyen módon bántott (legfőképp anyám), szóval lassan irtózom tőlük. Fiúkkal könnyebben menne a haverkodás, ha nem lennék zárkózott. Általános suliban még jól éreztem magam egy kicsi társaságban, de azután egyre több negatív dolgok értek. 2019./2020./2021. katasztrófális volt:D Kb itt lettem totálisan egyedül az életben. Csak magamra tudok már számítani (ezt vegyétek bármilyen értelemben).
Lassan 20 leszek, ha érdekel valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!