Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szingliként vagy párkapcsolatb...

Szingliként vagy párkapcsolatban jobb élni?

Figyelt kérdés

2021. okt. 6. 20:23
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Szerintem diplomatikusan maradjunk annyiban hogy felnőt emberek eltudják dönteni azt hogy mit és miért döntenek úgy ahogy.

Kinek ez kinek az. Teljességgel felesleges ezen vitázni.

Kb mint a kinek mi a kedvenc márkája vagy filmje. Van aki nem tudd létezni párkapcsolat nélkül (Mondjuk ilyen az Incel.) más meg megbolondul tőle hogy foglalkozni kell egy +1-edik személlyel, mikor ö nem akar. (Ezt meg Introvertáltnak hivják.)

Hogy melyik a jobb ? Mindenkinek más.

2021. okt. 14. 20:23
 22/23 anonim ***** válasza:

20.: Margaret Thatcher szerint akkor az ember nem emelkedett ki sose az állatvilágból.

Szívesen beküldtem volna az öreglányt beszélgetni az oroszlánokkal.

2021. okt. 15. 23:03
 23/23 anonim ***** válasza:

Én ugyan párkapcsolatban élek, szeretem is a páromat, viszont határozottan mondom, hogy jobb volt szinglinek lenni.

Nem kellett alkalmazkodni senkihez, azt csináltam és akkor amikor akartam, nem kellett senkitől megkérdezni, hogy "jaj Szívem van program erre meg arra a dátumra mert én szeretnék elmenni ide vagy oda"

hanem csak fogtam magam és mentem.

Párkapcsolatban sokkal jobban háttérbe szorul az "én" sőt nálam el is tűnt. Mindenben a páromhoz alkalmazkodok, de ő is ugyanígy hozzám, azt is fontos megjegyezni. Csak sajna ilyenkor benne van az is, hogy olyan dolgot kell csinálnom, amihez K.rvára nincs kedvem. Például ha éjfélig horgászik, aztán hazaesik, hiába aludtam én, fel kell keljek mert hozza a halat, neki kell állni pucolni, a ruháit kipakolni, kimosni, stb.

Hiába aludtam már, fel kell pattanni.

Ez hiányzik amúgy a legjobban, hogy alhassak normálisan, mert mikor még egyedül voltam, olyan jókat aludtam, senki horkolására vagy f.szságaira nem ébredtem fel, csak én voltam.

Lassan 4 éve vagyunk együtt, de ennyi idő távlatából is azt mondom, jobb volt egyedül. Csak ugye az se volt élet, hogy ennyi idősen egyedül vagyok, a szüleim nyakán.

szept. 7. 23:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!