Van egy macskám.
Sose vagyok egyedül.
Olyan szeretetet kapok tőle, és adhatok neki, amilyet embertől soha nem kaptam és nem adhattam.
A kutyák is ilyenek.
Szeretek minden fát és bokrot és bogarat is.
Így a negyven felé félúton azt mondom, hogy sose vagyunk egyedül, mindig ott van a tökéletes társ körülöttünk, csak ne féljünk átölelni egy fát, megdicsérni egy viràgot.
Rengeteg mindentől függ... Régebben fontos volt nekem nagyon a párkapcsolat, majd lesz valamikor megint biztos, most általánosságban az emberi kapcsolatok, pénz, önmegvalósítás, önfejlesztés van a szemem előtt.
28F
11
Ilyenekből lesznek azok akik feleségül veszik a porszívójukat.
A válaszokat nézegetve, úgy látom nagyon rossz irányba halad a világ.
Az emberek önzők, maguknak valók, ez az énközpontú rendszer.
Ha a macskájuk belenyal a joghurtba, megmosolyogtatja őket, ha a párja, az már felháborító.
Megérett a világ a pusztulásra.
Én ugyan nem a 11 vagyok de 13 neked mi közöd van ahhoz hogy ki hogyan él ?
És ha a macskáival érzi jól magát, neked mi közöd hozzá ?
"Megérett a világ a pusztulásra" Igen ezt a szöveget nem unjátok még.
Ennél még a Vitya agyhalott propaganda kampányai is kreatívabbak.
Egyébként meg nem mindenki attól boldog amitől te. Bár tudom ezt értelmileg sosem fogod felfogni.
Esetleg lehetnél porszívó ügynök. Az talán még menne.
14 Az, hogy te itt előadod a liberális (Ennél még a Vitya agyhalott propaganda kampányai is kreatívabbak.) dumádat, egy párkapcsolatnak köszönheted, hacsak nem a gólya hozott.
Semmi közöm ahhoz, hogy ki hogyan él, csak a gondolatomat írtam le.
Úgy gondolom, ez még vitya alatt nem bűn.
Az, hogy nekem mi a véleményem a kérdésről, na ahhoz pedig neked semmi közöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!