Elkophat a barátság 1 hónap alatt?
Figyelt kérdés
Sajnos a szüleim elvették a telefonomat 1 hónapra, így nem tudom tartani azokkal barátaimmal a kapcsolatot akikkel nem járok egy suliba. Találkozni sajnos nincsen időm velük, de jól esne beszélni velük úgy egy fél órát.
A kérdésem az lenne hogy elkophatnak így ezek a barátságok? Általában onnan folytatjuk ahonnan abbahagytunk a témát de mégis félek hogy talán elfelejtenek ennyi idő alatt. Nagyon rosszul érezném magam akkor.....
2021. okt. 2. 10:40
1/7 anonim válasza:
Anyukád eléggé kegyetlen hogy ilyesmihez folyamodott! Ha az én barátom lennél, nagyon aggodnek érted, hogy miért nem írsz, vagy azt gondolnám lepattintottal. Szerintem velük is ez lesz, de ha utólag írsz nekik hogy ne haragudj annak, de ez és ez volt akkor nem hinném hogy haragudni fognak.
3/7 anonim válasza:
Ha tényleg barátok, nem lesz semmi. De találkozz velük, az az igazi. Az embernek arra van ideje amire akarja, én az érettségi előtti napon ugrottam amikor egy barátom felhívott.
4/7 anonim válasza:
Ha utólag elmagyarázod nekik, hogy ez volt a helyzet, ezért nem tudtál írni, akkor ha rendes barátok, megértik.
5/7 A kérdező kommentje:
Írtam nekik hogy ez van, sajnos nem tudok mit tenni és hogy hiányozni fognak.....de eléggé túlgondolok dolgokat és aggódok hogy ha majd letelik az egy hónap tilalaom akkor keresnek e még......
2021. okt. 2. 11:02
6/7 anonim válasza:
90-es években voltam gyerek.
Nem volt mobiltelefon,először vezetékes sem.
Tudtuk egymás lakcímét,felcsöngettünk egymáshoz suli után,hétvégén,és voltak barátaim!
7/7 Senior Séf válasza:
A gyermekkori barátaim még ma is megvannak, pedig fél évszázada messze sodort minket egymástól az élet. Évente kb 1-2 alkalommal tudunk találkozni megölelni egymást, feleleveníteni egy-két szép emléket, kikérdezni a másikat a családról, gyerekekről,, unokákról, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!