Volt már olyan, hogy ezért nem békültetek ki barátotokkal?
Figyelt kérdés
Mert úgy éreztétek hogy a mosolyszünet után már nem lenne ugyanolyan2021. okt. 2. 10:33
1/4 anonim válasza:
Én kibékültek vele, ennek ellenére... Pedig azt hittem, nem lesz ugyanolyan. Csalódtam benne nagyot, de látom rajta már, hogy őszintén megbánt mindent. Néha eszembe jut és faj még mindig (ottmaradt a tüske) de megint remek a kapcsolatunk, és úgy kezelem, minta régi enjenek egy részét, és megint tudok benne bízni.
2/4 anonim válasza:
Azt szoktam mondani, hogy mindenki megérdemel egy második esélyt, harmadikat senki. Persze előfordulhat olyan dolog, amit soha nem lehet megbocsátani.
3/4 anonim válasza:
Voltam egyszer egy ilyen szituban.
Elég rossz napja volt, és nem épp vállalható stílusban mondta a magáét, mire megkértem, hogy ezt ne így tegye. Nem voltam bunkó vele, ő mégis a fejemhez vágott ezt-azt (ideges volt és rajtam vezette le a feszültséget), majd úgy zárta le a dolgot, hogy többet hozzá se merjek szólni. Ott és abban a pár percben egy új énjét láttam meg benne (volt előtte is hasonló kirohanása, de sosem rajtam csattant az ostor).
Végül ő írt rám egy idő után, egy ideig próbáltunk neten beszélgetni, de sajnos igazam lett: már nem volt olyan, mint előtte.
4/4 anonim válasza:
Nem. Ugyanis,ha tényleg barátok vagyunk,akkor tudjuk,hogy a másikra időnként rájön az ötperc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!