Fiú barátomnak 5 éve van párja, nekem másfél éve van párom. Esti iskolában osztalytarsak lettunk es tok rendes velem, joba lettunk. Mondta, hogy megihatnank valamit. Ti mennétek? Ha a párom tenné velem ezt, hogy egy lany baratjaval elmegy valahova en nagyon feltekeny lennek. Nem tudom mit tegyek.
Tudod jól milyen lehetőségeid vannak, válassz belőlük és kész. Nem érdekel igazából mi van veletek, itt magyarázkodsz a semmiért.
2021. szept. 28. 21:45
12/17 anonim válasza:
Szerintem ne menj el vele és csak annyit találkozz meg beszélj vele amennyit muszáj. Ha neked fordított helyzetben nem esne jól, ne tedd meg, neked se esne jól ha a párod találkozgatna csaj haverral.
Amit szeretnél, hogy veled tegyenek, azt tedd másokkal is, ami neked fájna, azt te se tedd másokkal.
Egyébként az én kapcsolatomban már volt épp elég probléma a párom csaj haverja miatt és nem feltétlen csak féltékenység miatt (a személyisége miatt is de ez most hosszú történet) szóval nem ér annyit egy haverság!
2021. szept. 28. 21:52
13/17 anonim válasza:
1#
Akkor viszont beszéld meg! Nem kell titkoknak lenni! Ha meg nem esne jól neki akkor ne menj! Te szivessen mennél ezek szerint titokban!
2021. szept. 28. 21:56
14/17 anonim válasza:
Bocsánat előző jav.: Te se mennél szívessen ezek szerint titokban!
2021. szept. 28. 21:57
15/17 anonim válasza:
12-es vagyok. Titokban semmiképp se találkozz vele ha számít neked a barátod. Azzal egy életre el lehet cseszni a dolgokat. Velem egyszer csinált olyat a barátom és utána csomó ideig nem tudtam benne rendesen megbízni, még akkor sem amikor már nem találkozott a haverinával. Aztán helyreállt valamennyire a bizalom, de a mai napig ott a nyoma az esetnek.
2021. szept. 28. 22:08
16/17 anonim válasza:
A barátaidat ne kényszerkapcsolatból szerezd, mert melléd rakták vagy hátulra… És az ivás is intim dolog, okosabb ember megválogatja kivel iszik. Ahogy leírtad, te fordított helyzetben féltékeny lennél.
2021. szept. 29. 15:06
17/17 anonim válasza:
nem tudom, hogy mennyire jó ötlet, de egy esetleges dupla randi? elmentek 4 en beszèlgettek, megismeri mindenki párja a másikat, ès pl 1-2 óra után te a pároddal tovább mentek egy magán randira, a barátod meg eldönti a saját párjával. Vagy esetleg nem szeretnèd hogy megismerje...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!