Találkozzak a fiú barátommal?
Figyelt kérdés
Fiú barátomnak 5 éve van párja, nekem másfél éve van párom. Esti iskolában osztalytarsak lettunk es tok rendes velem, joba lettunk. Mondta, hogy megihatnank valamit. Ti mennétek? Ha a párom tenné velem ezt, hogy egy lany baratjaval elmegy valahova en nagyon feltekeny lennek. Nem tudom mit tegyek.2021. szept. 28. 21:27
1/17 anonim válasza:
Ha Neked nem esne jól a párodtól, ha ilyet tenne!? Te se tedd! Vagy, hívd el a párodat is!
2/17 anonim válasza:
Szerintem ne, de ez olyan fura szerintem...
Pontozzatok le, de így gondolom.
4/17 anonim válasza:
Miért ne? Minek féltékenykedni. Párod tudjon róla, ennyi. De valószínűleg nem egészséges a kapcsolatotok, ha te ennyire bizalmatlan vagy.
5/17 A kérdező kommentje:
Hat nem tudom. Nagyon jo fej fiu, es vegre orulok, hogy van egy haverom még ha ellenkező nemuek is vagyunk. Csak tenyleg fordított esetben en feltekeny lennek a paromra. Ha meg nem mondom el neki, a buntudat gyotor.
2021. szept. 28. 21:34
6/17 anonim válasza:
1# ként
Ha ennyire gondolkozol rajta, akkor Te többet gondolhatsz a srác iránt, ha nem akkor nem gondolkodnál ennyit rajta és mellette teljes természetes lenne hogy megbeszéled a pároddal!
7/17 anonim válasza:
Menj nyugodtan és fordított esetben se legyen ebből probléma, különben nagyon nagy baj van a kapcsolatodban. Ahol egy ilyenből probléma van, ott nincs bizalom, anélkül meg nincs kapcsolat, de barátság se.
8/17 A kérdező kommentje:
Kedves #1!
Nem gondolok tobbet a srac irant, belehalnek ha a parom elveszitenem. Viszont tenyleg örülök neki, hogy joban vagyunk a fiúval mert alig vannak barataim. Persze, hogy termeszetes lenne, hogy megbeszeljem a parommal de valószínű, hogy nem tetszene neki. Mint ahogy nekem sem tetszene, fordított esetben.
2021. szept. 28. 21:41
9/17 anonim válasza:
Mikor nekem "szerelmem" volt, férfiként... Nem vágytam ellenkező nemű "haverokra" ez elmond sok mindent.
10/17 A kérdező kommentje:
#9 én sem vágytam, szimplán lett. Egy osztalytars.
2021. szept. 28. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!