Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tennél az alábbi szituban?

Mit tennél az alábbi szituban?

Figyelt kérdés
Elindulsz hogy taliz az egyik barátoddal, és az úton elkezd ömleni a taknyod, és úgy érzed meg vagy fázva. Ilyenkor mit teszel? Felhíod és lemondod, vagy elmész hogy ígyis taliz vele stb? Megoldás

2021. szept. 24. 12:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Felhívod, elmondod, mi van. Megkérdezed, hogy ilyen állapotban is akar-e találkozni veled most, vagy napoljátok el, ha már meggyógyultál.
2021. szept. 24. 12:44
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Covid elott sem mentem volna, de ezek utan nem kerdes. Telefonalok, termeszetesen.
2021. szept. 24. 14:17
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Ez attól függ. Most Covid alatt inkább lemondom, nem haragszik meg. Ezen a tèren szerintem megèrtőek az emberek. Ha nem lenne covid, akkor betègnèl lemondom, ha pl alergia akkor veszek zsepkendőt.
2021. szept. 24. 16:11
 4/5 anonim ***** válasza:
*mondjuk nem èrtem mièrt p-vel írtam...
2021. szept. 24. 16:11
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én így is elmegyek mindenhová.
2021. szept. 26. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!