Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ti mit éreznétek ilyen szituban?

Anonymous:)) kérdése:

Ti mit éreznétek ilyen szituban?

Figyelt kérdés
Ültök nézitek a sportcsarnokban a meccset a haverotokkal. Egyszer jön egy üzenet, hogy nem tudunk menni Májús 1-ezni mert kevés a hely csak 15 hely van és akiket nem ismer az illető nem mehet! Mondom okés megmutatom a havernak az üzenetet. Erre rá úgy 2-3 percre a "haver" is kap üzenetet, hogy: "ne szolj senkinek van hely csak nem akarjuk, hogy... (én) jöjjön, de te jöhetsz nyugodtan és tartsd titokban, hogy nehogy meghallja, hogy kicsesztünk vele". Nem pont így volt de ez a lényeg belőle. És én ezt megláttam (bár ne láttam volna). És ennyi :/... Mit tegyek velük? Bosszúljam meg? Vagy nyaljak be nekik, bár szerencsére került más hely :)! Mondjam el amit láttam? Vagy csak jópofizzak velük és úgyan úgy menjek velük focizni mint az elött, de ha ez a társaság nincs akkor én kivel fogok majd focizni stb. úgy, hogy ezt tudom? Ez az egész abból indult ki, hogy az eggyik taggal összevesztem. Én birom őket de most ahogy így kicsesztünk velem, ááá nem is tudom szörnyű. :))!!!

2016. ápr. 15. 22:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát én megjelennék májÚs 1-ezni. Azt megkérdezném ott a jancsikákat hogy most mi a szitu...?
2016. ápr. 15. 22:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én megszakítanám velük a kapcsolatot. Ilyen vagyok. Megbosszulni nem kell.
2016. ápr. 15. 22:44
 3/4 Roland G. ***** válasza:
Mondd el nekik,és utána tipliztesd le őket!
2016. ápr. 15. 23:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Én tuti eljárnék velük focizni, de csak addig amíg sikerül egyszer rendesen arcon rúgni.
2016. ápr. 16. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!