Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ki hogyan reagált volna ilyen...

Ki hogyan reagált volna ilyen szituban?

Figyelt kérdés
Van egy staffi kutyám és egy lepke tarka oriás nyulam. Elmeséltem kettő "barát" nőmnek. És elkeztek nekem okoskodni hogy a kutyám meg a nyul nem lesz jó stb. És ugye én elég kemény hangott adtam nekik és kiálltam a kutyámért. Miért kell ismeretlenűl véleményt alkotni egy kutyáról? És tudatlanak beállitani engem mikor több mint 10éve ismernek. És én vagyok a rossz.Mind a kettő több állatot tart a meg engedettnél van amelyiknél kutya macska van. A másik másfél szobás lakásban tart 5 kutyát. És nagy állatvédőnek tartják maguknak. Kérdem én ki a felelőtlen akkor? Egyik le is tiltott. Milyen barát az ilyen? Jogos hogy felháborodtam?
2021. júl. 13. 17:44
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Bocs, de aki ezen képes felháborodni, megharagudni, kiakadni, az idegbeteg és komoly pszichológiai kezelésre szorul.
2021. júl. 13. 17:50
 2/9 A kérdező kommentje:
Miért te nem háborodnál fel ha a kutyádra család,barátok rosszat mondanának? Nem állnál ki érte?
2021. júl. 13. 17:57
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A kutyát nem érdekli mit mondanak róla a háta mögött, rólam meg lepattanna azon az alapon, hogy nem ismerik/stb. Annyit mondanák, hogy "áááh, ő jó kutya, mert jó a gazdija:) " Semmi esetre sem húznám fel magam, vesznék össze, hisztiznék gyakorin miatta, stb.

A saját magad által generált feszkóban vergődsz. Hagyd abba, és vegyél egy friss levegőt. Ha további tanács kell, akkor meg írj rám.

2021. júl. 13. 18:02
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez most komoly?🤦‍♂️

Mond el az ovónéninek, majd ő helyreteszi a fejüket....

2021. júl. 13. 20:56
 5/9 anonim ***** válasza:
49%
Nem lennek a nyul helyeben. Nagyon feltem, foleg a leghirhedtebb kutyafajtatol. Minden csaladi kutyatamadasban ez a gyari hibas fajta a hunyo. A nyul zsakmanyallat, szar felallas. A cuki videok nem mindig jo tanacsadok.
2021. júl. 14. 02:50
 6/9 A kérdező kommentje:

Kutya is meg a nyul is jó szituált.

Kutya vidéken nőtt fel. Nyul is jó és megbizható helyről származik.

Lényeg hogy ugy ne okoskodjanak h egy percet se töltöttek a kutyával és nem látták h viszonyul hozzá.

És ugy meg főleg ne hogy nem megfelelően tartják az állataikat és nem annyit amennyit adott négyzet méteren engedélyezett.

2021. júl. 14. 08:25
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom, ők milyen stílusban adták elő neked a dolgokat, de lehetséges, hogy jobban meg kellett volna őrizned a hidegvéredet.

[Na de hogyhogy jól szituáltak az állataid, olyan jó állásuk van?😃 Nézz utána, mit jelent az a kifejezés...😅]

2021. júl. 14. 12:05
 8/9 anonim ***** válasza:

Az ilyen nagy "állatvédő" típusok akik 5-10 ebet tartanak egy wc méretű panelban mindig jobban tudják mit hogy kell.

Nekem is szóltak már be, hogy cica mellé nem szabad hörcsögöt, se akváriumot, mégis elvannak. Le kell f0sni az ilyeneket. Ennyire bepöccenni ekkora kis hülyeségen elég fura.

2021. júl. 14. 12:19
 9/9 anonim ***** válasza:
"jól szituált" :,D :,D
2021. júl. 14. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!