Titeket is idegesít, hogy az emberek ennyire ösztönlények?
#30 Bár nem én vagyok a 29, de szerintem nincs igazad. A vonzalom bármennyire is nehezen hihető, de nem egy recept alapján megy. Engem pl az alacsony pasik vonzanak, van akit csak a magas. Az egyik barátnőm él-hal a nagyorrú pasikért. Sokszor a vonzalmat befolyásolják gyerekkori minták, kötődések, apa-anya kép (akár elfogadása akár elvetése). Lehet hogy az első fiút/lányt keresed még 30 év múlva is mindenkiben, akit egy balatoni nyaralás utolsó éjszakáján csókoltál meg 15 évesen.
És a belső is nagyban befolyásol. Ha valakivel össze illesz és nem taszít, akkor abból könnyen vonzalom is születhet. Hirtelen cukinak látod az elálló fülét és megborzongsz a hangja mélységétől. Nem úgy van, ahogy gondolod, hogy mindenkinek a filmsztárok tetszenek és csak megelégednek az átlagos párjukkal. Egy átlagos párhoz is ugyanúgy lehet vonzódni, szerelmesnek lenni bele. Ha te csak jobb híján tudsz vonzódni kevéssé szép nőkhöz, akkor van egy rossz hírem: te vagy a felszínes, ezért felszínes nők jönnek be neked, de te nekik nem.
Nem, nem vagyok pszichologus, de nagyon sokat foglalkoztam/om vele, sajat fejlesztesem erdekeben.
Igyekszem "erezni" az embereket, probalom megerteni oket, h mit miert csinalnak, s nem itelkezni.
Azon mar gondolkodtal, h mi okozza a frusztraciodat az emberek irant?
S a vonzalomban igazad van, nagyon fontos. Viszont nem minden. Legalabbis szamomra nem es biztis vagyok benne, h rendeteg no (es ferfi) van, akinek nem aza legfontosabb.
Ha hiszed ha nem, volt ugy parkapcsolatom, h nem vonzodtam az egyenhez, de minel tobb idot toltottunk egyutt, annal inkabb beleszerettem (a szemelyisegebe). Sot, olyan is volt, h visszautasitottak, mert kis mellem van, s az meg mar milyen. Ez akkor nagyon fajt, de utana nem erdekelt mar, s kesobb nem volt ilyen gond. Utana ugy kezeltem, h eszi, nem eszi, nem kap mast.
Tovabba nem igazan ertem akkor, h kik neked az osztonlenyek.
Vannak nem tudatosan elo emberek, sztem ok altalaban erzelem-hajtottak, s ahogy egy korabbi hozzaszolo leirta, nem jo emberismerok es nem is tanulnak a hibaikbol.
Az osztonleny az szerintem ennel sokkal durvabb kategoria, amikor ertelemnek-erzelemnek tenyleg a leghalvanyabb csiraja sincs. Szerintem ilyen keves van. Nem tudatosan elok viszont sztem az atlag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!