Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Titeket is idegesít, hogy az...

Titeket is idegesít, hogy az emberek ennyire ösztönlények?

Figyelt kérdés
2021. szept. 13. 11:16
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

20

Ez csak egy példa volt az ösztönlénységre. Nem erről szól az egész téma. Engem nem utasítanak el, mert nem próbálkozok be. Ha nem hiszed, járj utána!

2021. szept. 13. 17:31
 22/35 anonim ***** válasza:
De ez nem ösztönlénység. Az ember azzal jön össze, akihez vonzódik és reméli, hogy jó lesz. Ez maximum önismeret hiánya vagy emberismeret hiánya, de nem ösztönlénység.
2021. szept. 13. 17:37
 23/35 A kérdező kommentje:

22

Tehát a vonzalom az nem ösztön?

Köszönjük!

2021. szept. 13. 17:44
 24/35 anonim ***** válasza:
71%

A vonzalmat egy sereg dolog befolyásolja. Nálam például a humor és az intelligencia. De attól nem vagy ösztönlény, hogy összejössz valakivel akibe beleszeretsz. Attól vagy ösztönlény, hogy nem tudod a nemiszervedet a nadrágodban tartani és válogatás nélkül kefélsz a másik nem képviselőivel. Egy darab monogám párkapcsolatban élni nem ösztönlénység.

Egyszerű dolgod van, te úgysem vagy ösztönlény, keress egy ronda, dagadt nőt aki senkinek sem kell és gyere össze vele. De olyat, aki iránt semmi vonzalmat nem érzel, hiszen nem vagy te ösztönlény!

2021. szept. 13. 17:47
 25/35 A kérdező kommentje:

24

Ennyire nem kell azért besértődni :)

2021. szept. 13. 17:49
 26/35 anonim ***** válasza:
Nem sértődtem be, csak megpróbáltam elmagyarázni, mit jelent az ösztönlénység. De mivel te is az vagy, legalábbis a saját definíciód szerint, nem érted :-)
2021. szept. 13. 17:51
 27/35 anonim ***** válasza:
Dógozni kő, enni-inni talán, hogy kő, akkor mi az ösztön-lénység?
2021. szept. 13. 18:00
 28/35 A kérdező kommentje:

26

Te már bizonyítottad ;)

2021. szept. 13. 18:19
 29/35 anonim ***** válasza:
100%

Ha mar idaig eljutottal felismeresben es onvizsgalatban, akkor oszinten javaslom, h kerd pszichologus segitseget a folytatashoz.

Szukseged lenne ra, mert szerintem incel vagy, vagy pedig hamarosan azza valsz. Sut rolad a nogyulolet, amik valoszinuleg a feldolgozatlan visszautasitasok okoztak. Ezert nincs tovabbi sikered, mert ezt a csalodottsagot es negativizmust viszed tovabb magaddal kapcsolatrol-kapcsolatra. Ezt erezve (mert meg online is atjon) nem csodalom, h nem nagyon ajar szoba allni veled senki. Az ujabb es ujabb visszautasitas pedig csak igazolja az elmeletedet, miszerint minden no ilyen vagy olyan.

Eloszor tedd magad rendbe mentalisan es garantalom, h talalni fogsz valakit.

Sajnallak, ennyit tudtam segiteni.🤷🏼‍♀️

2021. szept. 13. 18:42
 30/35 A kérdező kommentje:

29

Értékelem a segíteni akarásod de mond, te pszichológus vagy? Mert úgy néz ki minden kérdést agyturkász módjára közelítesz meg.

Nem csak nőgyűlölet ez, vagyis nem gyűlölet, csupán frusztráció az emberek felé.

A vonzalom pedig külső, utóbb pedig megracionalizálják, akárcsak te. Te sem jönnél olyannal össze akinek a fizimiskája nem bejövős. Tény, a csontozat határozza meg a vonzalmat 90%-ban. A maradék 10% meg a többi.

Nem incelség, nem kell segítség, én csupán belátom, hogy működnek a dolgok.

2021. szept. 14. 10:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!