Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Titeket is idegesít, hogy az...

Titeket is idegesít, hogy az emberek ennyire ösztönlények?

Figyelt kérdés
2021. szept. 13. 11:16
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%

"Neked talán nyilvánvaló de az emberek többségének ha ezt el mered mondani megköveznek."

..és akkor megint ugyan ott vagyunk ahol a part szakad, hogy semmit nem ért a szembesítés, maradnak ugyan olyanok.

2021. szept. 13. 12:30
 12/35 anonim ***** válasza:
Nem, mert én is az vagyok.
2021. szept. 13. 12:32
 13/35 A kérdező kommentje:

10

Azért zavaró mert azért komolyan kihatnak annak a kevés embernek az életére negatívan akik már öntudatra ébredtek, tehát van tudatuk, felismerik önmagukat és környezetüket, tudnak értelmezni és következtetni és ami a legfontosabb, érzelemmentesen gondolkodni és döntést hozni. Na most aki képes ezekre azok sajnos ki vannak téve olyan vádaknak, miszerint különbnek képzelik magukat. Pedig nincs szó képzelgésről, valóban különbek, másak, és fizikai fájdalmat okoz ilyen emberként élni a társadalomban, hidd el. Elképesztő irigység tölt el azok irányában akik csak úgy élik az életüket, öntudat nélkül. Sokkal könnyebb nekik!

2021. szept. 13. 12:49
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos az ilyen emberekbol van tobb, s "téríteni" nem olyan egyszeru, mert arra a szintre meg erni agyilag.

Azert kapod meg a vadat, miszerint tobbnem kepzeled magad, mert hangoztatod. Probalod kinyitni qz elmejuket, de sztem nem lehet, csak ha keszen all, az adott egyen. Szepen lassan baratoknal lehet terelgetni, kozelebb hozni, de idegennel ez nem mukodik.

En csak ignoralom ezeket az embereket, ha felidegesited magad, akkor te magad sem tartozol a fenti taborba. (Erzelemmentes gondolkodas)

2021. szept. 13. 12:58
 15/35 anonim ***** válasza:

Egyebkent tenyleg egyszerubb az eletuk, "boldogok a lelki szegenyek", tartja is a mondas. Hogy jobb-e? Na az mar egy masik kerdes.

De en tovabbra sem szeretnek olyan lenni.

2021. szept. 13. 12:59
 16/35 anonim ***** válasza:
100%

@12:58

Második bekezdésében leírta azt amit én is gondolok.

Én is különbnek érzem magam a csőcseléknél, naná hogy különbnek, de nem ezzel konfolom fel magam, mert ízléstelen, visszásságot kelt, totál kontraproduktiv. Aki tényleg különb az szerintem attól lesz különb, hogy a tettei ezt alátámasztják, és nem attól hogy csak szimplán promózza hogy ő különb.

2021. szept. 13. 13:05
 17/35 A kérdező kommentje:

16

Engem speciel nem érdekel, hogy annak tartanak vagy sem. Én ezt el tudom dönteni egymagam, össze tudom magam hasonlítani másokkal és levonni a következtetéseket. A való életben ennek promózására nem kerül sor mert pont az észrevétlenségre törekszem, minél ritkábban vesznek észre, tűnök ki, annál jobb nekem, annál kevesebb a probléma, vita, kellemetlenség.

A GYIk mert pont ezért (is) van, hogy kiírd magadból a dolgokat.

2021. szept. 13. 13:14
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, a nők többsége nem használtatja ki magát senkivel, hanem boldog vagy kevésbé boldog párkapcsolatban él, és ha nem jó, akkor szakít, elválik. Az, hogy a nők (és úgy általában az emberek) nekik tetsző párral akarnak összejönni, nem azt jelenti, hogy ösztönlények, hanem hogy normálisan működnek. Te is a neked tetsző nőket hajtod, csak nekik nem kellesz, ezért barátzónába rakod magad, mert nincs annyi tartásod, hogy ha elutasítanak, végleg lekopj. Nem, te eljátszod a jófiút, a barátot, hagyod, hgoy kisírják magukat a válladon, majd idejössz mocskolódni róluk. És azt hiszed, te vagy a jófiú. Ha valaki itt ösztönlény, az pont te vagy.
2021. szept. 13. 16:29
 19/35 A kérdező kommentje:

18

Igen, de akkor felesleges a sírás, ha tudjátok előre mire számítsatok. Akkor minek kell a vigasz? Meg sok szerencsétlen azt is gondolja, hogy még akartok is valamit tőle (nem én, én nem foglalkozok nőkkel, csak egy példa volt).

2021. szept. 13. 16:53
 20/35 anonim ***** válasza:

Miért beszélsz többesszámban? Tudom, mire számítsak, mert világ életemben normális pasikkal jöttem össze és nem vagyok már mai csirke. És az ismerőseim is, mint átlag pasikkal vannak. Szakítások történnek néha, de alapvetően senki nem használ ki senkit.

A vigasz azért kell mert attól, hogy tetszik azoknak a lányoknak a srác, ő még a legjobb arcát mutatja az elején, és a lányok reménykednek. Neked kell lelépned a visszautasítás után. Ne hazudozz itt, hogy ezek nem veled esnek meg, miért érdekelne más pasi? Nem értetlenkednél itt, ha nem lennél benne te is.

2021. szept. 13. 17:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!