Úgy érzem hogy elhanyagol az egyik barátom. Vagy csak túl reagálom?
Hány évesek vagytok?
De első körben...
Nem lesz egyszerű, de nekem úgy tűnik, hogy erősen hanyagol. Ha nincs most valami extra az életében, hogy extrém elfoglalt legyen, akkor valószínűleg már nem érdekled, már úgy érzi hogy nem vagytok egy szinten, egy területen. Kikerültnek érzi a barátságotokat.
Milyen arányban keresitek egymást? Mindig te írsz rá, vagy ő is egyformán keres?
Mit értesz az alatt, hogy nem így kezeli a problémáit, nem akarod felhozni a kérdést előtte? Ennek alapvető emberi készségnek kéne lennie, hogyha bajom van közlöm és megbeszélem az illetővel. Nem muszáj mindig haraggal elválni, meg leheg ezt beszélni is, hogy nézd, már nem érzem olyan jól magam veled, vannak új barátaim stb.
En is ugyanilyen helyzetben vagyok, raadasul nekem az egyik legjobb baratomrol van szo. Nagyon nehez ez, aterzem.
Probaljatok eloben talalkozni es ott meglatod hogy minden ugyanolyan e mint regen. Neha nehez fenntartani csak online a dolgokat.
Beszeljetek meg mindenkeppen ha lesz ra alkalmatok de ki kell varni ezt az alkalmat nyilvan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!