Mit tennetek a helyemben?
Tortent par eve hogy a baratom sorozatosan atvert/megcsalt. En a rozsaszin kodtol alig lattam ezert az atveresei utan tobbszor ujra visszamentem hozza,hatha majd megvaltozik.
A legjobb baratnomnek eleinte mindent elmeseltem ,majd miutan mar sokadszorra jottem ossze az akkori parommal,o ezt megelegelte es azt mondta “ot ez tobbet nem erdekli,soha tobbet ne beszeljek neki a pali ugyeimrol,o ilyen teren leveszi rolam a kezet”...merthogy en milyen hulye vagyok h a sorozatos atvagasok utan meg szoba allok ezzel az emberrel.
Azota eltelt par ev. Nyilvan sokszor o hozta szoba az exem , de mindig lerendeztem annyival h “nincs semmi”..
3 eve volt egyutt a baratjaval,amikor a csavo kidobta..kiderult h a kezdetektol megcsalta a srác es most meg kb a baratnom konyorog neki h hozzak rendbe a kapcsolatukat. Ejjel nappal ezt hallgatom h mennyire tonkrement az elete es h mennyire remeli h visszamegy a gyerek.
Mit tennetek? En legszivesebben elkuldenem a francba mar..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!