Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tennetek a helyemben?

Mit tennetek a helyemben?

Figyelt kérdés

Tortent par eve hogy a baratom sorozatosan atvert/megcsalt. En a rozsaszin kodtol alig lattam ezert az atveresei utan tobbszor ujra visszamentem hozza,hatha majd megvaltozik.

A legjobb baratnomnek eleinte mindent elmeseltem ,majd miutan mar sokadszorra jottem ossze az akkori parommal,o ezt megelegelte es azt mondta “ot ez tobbet nem erdekli,soha tobbet ne beszeljek neki a pali ugyeimrol,o ilyen teren leveszi rolam a kezet”...merthogy en milyen hulye vagyok h a sorozatos atvagasok utan meg szoba allok ezzel az emberrel.

Azota eltelt par ev. Nyilvan sokszor o hozta szoba az exem , de mindig lerendeztem annyival h “nincs semmi”..

3 eve volt egyutt a baratjaval,amikor a csavo kidobta..kiderult h a kezdetektol megcsalta a srác es most meg kb a baratnom konyorog neki h hozzak rendbe a kapcsolatukat. Ejjel nappal ezt hallgatom h mennyire tonkrement az elete es h mennyire remeli h visszamegy a gyerek.

Mit tennetek? En legszivesebben elkuldenem a francba mar..

2021. szept. 7. 15:54
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Amilyen az adjon isten olyan a fogadj isten... Küld el a p...ba.
2021. szept. 7. 15:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Elküldeném a tudod hova. Ne sírjon ha ő sem hallgatta meg mikor te sírtál.
2021. szept. 7. 16:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Igazabol hallgatta o nagyon sokaig.. jobban zavar h azert “itelt el” akkoriban ami most o ugyanugy megcsinal. Ez a gaz sztem
2021. szept. 7. 16:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Ő akkor nem tudhatta, hogy a jövőben mi lesz. Szólj neki, hogy vegyen vissza belőle és pozitív irányba terelje a dolgokat. Felesleges olyannal foglalkoznia aki nem becsülte meg őt.
2021. szept. 7. 16:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy "nem ismerős a helyzet? :))))))"
2021. szept. 7. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!