Mit tennétek a helyemben? Vajon mit akar?
A sztori nagyjából: volt egy nagyon jó barátom (kb 10 évig tartott), és időközben lett még egy ember a csapatban (ő úgy 6 évig volt a másik legjobb). Szinte minden nap találkoztunk, bulik, csajok, rengeteg kozos élmény. Akivel régebb óta ismertük egymást, voltak hullámvölgyek, de általában mindig megbeszéltük idővel, ha össze kaptunk valamin. De így utólag úgy érzem néha irigy volt rám. A lényeg, hogy tavaly annyira osszevesztunk, amit nem lehet már megoldani. Volt ebben nekem is, neki is hibája, de a lényeg, ami miatt megoldhatatlan, hogy a hátam mögött szervezkedve, ellenem fordított több embert, köztük a csapatunk 3. Tagját is, aki akkor teljesen mellé pártolt, én pedig más fele mentem. Nagyon fajt az elvesztésük, de tovább léptem. Nemrég viszont felkeresett ez a barát (akivel 6 évig voltunk azok), hogy sajnálja,hogy ez így alakult és szeretne velem újra jóban lenni, csak nem mert lépni, mert én is elzárkóztam.
Nem tudom mit tegyek? Én nem tudok úgy csinálni, mintha mi sem történt volna, mintha nem hagyott volna anno a padlón ő is egyedül. Meg hogy egyáltalán ha egyszer elfordult, vajon pusztán tényleg csak hiányoztam vagy hátsó szándékkal keres? Ti találkoznátok vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!