Egy rózsa maci ajándékba középkorú férfinak? Mit gondoltok? Piros színű, egy nagyon jó család barát akinek adnám.
Ezt engedd el. Ha netes vasarlas, allj el, ha nem, add el.
De ezt ne add. Miert akarsz beegni?
Nem csak toll meg ez van.
Miert nem jo egy jo bor akkor mar?
Annyira joban vagytok, hogy ismerned kellene szemelyre szolo ajandekkal?
Nem eleg egy gesztus?
Hát igen, egy toll jobb lett volna, vagy egy nagyon szép, különleges bor, esetleg ajándékkosár. Ha meg mindenképp valami emlék csecsebecsét akarsz, akkor valami vicces vagy praktikus cucc, pl egyedi bögre, ilyesmi.Vagy valami vicces kabala. De rózsamaci abszolut csajos.
Szerintem ajándékozd inkább nő ismerösödnek majd.
Rá kellett keresnem, azt sem tudtam, mi az ég ez a rózsa maci...
Drága szűzanyám. Ilyet semmiképpen ne adj neki. 6-7000 Ft-nál olcsóbbat nem is láttam, ennyit egy kolléga szülinapjára egyedül biztosan nem költenék.
Ha mindenáron adni akarnál valamit, én is a borra szavaznék, esetleg süthetnél neki valamit /brownie vagy valamilyen sós/sajtos/baconös sörkorcsolya tuti siker/.
Ha élményt adnál és többen dolgoztok együtt, elvihetnétek bowlingozni / biliárdozni is akár.
Ha viszont fel akarod szedni (ez a rózsamaci halálosan giccses, ordítóan romantikus rettenet, emiatt gondolom, hogy másként tekintesz rá), vegyél neki 2 mozijegyet: ha szerencséd van, téged fog elhívni.
17, a szeretoje azzal se lenne.
Csávó csak felne tole, milyen bolond, gyermeteg, buta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!