Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Kiábrándulnátok a legjobb...

Kiábrándulnátok a legjobb barátnőtökből ha ezt tenné?

Figyelt kérdés
Arról van szó hogy ma kint voltunk Városligetben hárman, ülünk és beszélgetünk erre ilyet szól: "Bocsi lányok, de finganom kell" és abban a pillanatban odadurrantott egyet. Körülöttünk meg emberek voltak mindenhol, úgy égett az arcom... Ő pedig hangosan nevetett rajta meg mondta hogy siessünk már (mentünk volna hozzám) mert nem csak pukkantania kell... Ezek után elgondolkoztam hogy lehet mégse ismerem annyira és nem biztos hogy jó az ilyen "igénytelen" barát. Pedig 5 éve legjobb narátnők vagyunk de ezt az oldalát még nem láttam.

2021. aug. 25. 17:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hatalmas vagy 10-es 🤣🤣
2021. szept. 2. 15:41
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem túlreagálod. Nem ismerősök vagytok hanem elvileg legjobb barátnők..Én a legjobb barátnőm előtt még wc-znék is ha kéne.
2021. szept. 4. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!