Mit tegyek, ha elárult a legjobb barátom?
Nemrég szakított a barátnőm, és eléggé a padlón voltam. Aztán nem sokkal utána, közölte velem a legjobb barátom, hogy minden ami volt, amit tett, meg volt játszva, és hjgy hányni tudna tőlem.
Mit lehet ilyenkor tenni?
“minden ami volt, amit tett, meg volt játszva, és hjgy hányni tudna tőlem.“
Meddig tartott ez a “nagyon őszinte” barátság? Mert pl. évekig nem lehet eljátszani.
*Nagyjából 2 év.
Elején kicsit fura volt, mert egyből levágtam, hogy ő a fura gyerek, addig nem is nagyon volt erős barátság, csak amolyan együtt lógtunk, néha dumáltunk, és röhögtünk.
Aztán nagyjából egy éve, (talán annál kicsit kevesebb) elhatároztam higy elmondom hogy tetszik a csaj, akivel néha együtt szoktunk lógni. Megelőlegeztem a bizalmat, mert úgy gondoltam, ha "sebezhetővé teszem magam", az majd közelebb hozza a barátságunk és talán segít is.
Részben ő volt az akire rendes barátként gondoltam, vannak mások is, de valamiért úgy éreztem ezt kéne nagyon ápolni.
Elején eléggé meg is lépett mennyire jó fejként viselkedett és megértően.
Aztán összejött a csajjal és egy ideig tök boldog is voltam, de aztán hirtelen szakított, és rettenetesen a padlón voltam, mert hihetetlenül sokat jelentett. Eleinte segítőkész volt, és nyilván nem úgy működik hogy: "nem a te hibád"
Erre én: "áh kösz, már jobb"
Nem mutattam, de nagyon sokat segített, hogy ott volt.
Aztán megtudtam hogy a nyáron beszélgettek, és hogy a csajt műtötték. Eléggé hülyén éreztem magam. Gondoltam rá írok a csaj rá hogy minden oké-e.
Eléggé zavart hogy ő tudott róla én meg nem és nem is szólt. Így ki akadtam kicsit és összebalhéztunk. Elég durva dolgokat vágtunk egymáshoz és eleinte amolyan klasszikus filmes kibékülésre számítottam. Elmondta hogy jófej volt a csaj és csak barát kellett neki, mert sose volt sok és stb.
Tudom hogy sose jönnének össze, de mégis zavart. A lényeg, hogy a végén azt mondta hogy inkább nem is kell neki barát mert nyűg az egész és már hányni tudna tőlem. Megjátszotta az egészet és hagyjuk a picsába.
A legrosszabb, hogy olyan élethű volt amikor érző, rendes barátként viselkedett, hogy már elhittem, hogy van egy legjobb barátom, de aztán végül csak egy önző, manipulatív seggarc.
Eléggé sok sebet ejtett ez a 'két eset' az önbizalmamon.
Nem tudom mi tevő legyek.
Köszönöm a válaszokat, és részvétem, 7 év az elég kemény.
Nem tudnám elképzelni min mehettél/mehetsz keresztül. Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!