Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek, ha elárult a...

Mit tegyek, ha elárult a legjobb barátom?

Figyelt kérdés

Nemrég szakított a barátnőm, és eléggé a padlón voltam. Aztán nem sokkal utána, közölte velem a legjobb barátom, hogy minden ami volt, amit tett, meg volt játszva, és hjgy hányni tudna tőlem.

Mit lehet ilyenkor tenni?

2021. aug. 21. 00:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem amúgy az, hogy mindent megjátszott, így teljesen nem igaz. Szerintem csak nagyon meg akart bántani. Lehet magának sem meri teljesen bevallani, hogy mi a helyzet. Talán csak másra akarja fogni a dolgokat, hibáztatni akar valakit. De persze az is lehet, hogy tényleg ilyen álszent alak. Van akinek nem jelent nagy problémát megjátszani a kedves, törődő barátot.
2021. aug. 26. 04:18
 12/12 anonim válasza:
Sziasztok engem elárult az egyik barátnőm én dök elnök szeretem volna lenni de ő direkt jelentkezett csak azért mert hogy ő lessz a jobb és ő ezt el is mondta nagyon gáz volt hogy csak messengeren tudta elmondani hogy ha vedzitek mint tavaly az a szülinapomat tönkre teszi ami a választás után 2 nap múlva lessz.most mit tegyek ne legyek többet a barátnője vagy de
2023. szept. 23. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!