Szerettek a barátaitokkal lenni mint én?
Figyelt kérdés
Holnap megyek focizni Zsombor barátommal. Aki egyébként imád enni. Tegnap megevett 6 pizzát és egy hotdogot egyszerre. Persze a hotdog árát én fizettem. És még azt mondja hogy nem vagyok menő. Én egy néni házában lakom, aki egyébként 10 éves koromban befogadott. Miután szüleimnek nem kellettem mert rossz voltam iszonyatosan. Most 22 éves vagyok de megesküdtem hogy segítek a néninek, sőt be fogom őt fizetni egy focimeccsre. Ugyanis imád focizni és el fogom intézni hogy játszani is hívják őt a meccsen. Mostanában nagyon jó barátom lett a szomszédfiú. Régebben hatalmas ellenségem volt, mindig vízibombákkal dobálta. 5 nap múlva pedig vidámparkba megyek vele. Nagyon jó haver. Illetve ha időm engedi csajozni is fogok, a környékemen nyílik egy szórakozóhely.2021. aug. 18. 22:04
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!