Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan lehetne sok lánybarátom...

Hogyan lehetne sok lánybarátom, hogyan miben kéne jobbnak lennem?

Figyelt kérdés

Én még anno általánosba elég sok lánybarátom volt, és azt kívántam bárcsak több srác haverom lenne. Most meg változott a helyzet..

Én nem az a srác vagyok aki nem tudom mennyi barátnőt akár vagy nem tudom, csak egyszerűen annak is örülnék, hogy ha a lányokkal jó barátságba tudnák lenni. Nem tudom, stílusom, modorom nem jöhet be nekik? Most olyan srácoktól kérdeznék akiknek sok lánybarátjuk van, hogy mire kéne figyelnem.

Én alapból elég sportos gyerek vagyok, kondizok de most visszatérek a haverommal a thai box-ra, (Azelőtt fél évig karatéztam).

Mondjuk elég csendes voltam, de már alakul, kezdek önbizalmat szerezni.

Köszi előre is a segítséget! ^_^

Ui: Azért akarok lánybarátokat mert ha mondjuk valakivel összeakarnák jönni, de több választásom van, és mondjuk kedvel akkor nagyobb esélyem van rá kiválasztani a számomra legjobbat, mint ha mondjuk kevesebb lánybarátom lenne.

19 F

2021. aug. 18. 17:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
De ha ő barátot keres, majd bepróbálkozol nála, elveszít egy barátot. Próbáld meg a másik helyébe képzelni magad.
2021. aug. 18. 18:54
 12/15 A kérdező kommentje:
Gondolkoztam róla, igazad van. Eléggé hülye vagyok. Csak nem tudom, hogy a stílusom vagy modorom, hogy fogják fogadni, ebben szerettem volna inkább így nagy segítséget, de ez most kivételesen kellett.
2021. aug. 18. 19:06
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
10-es Kicsit gondold át. Ha létező szociális hálóról beszélünk, a haverjaidnak, barátoknak van testvére, barátnője, nekik további opcionális barátnőik. Ha együtt vagytok ez neked nagy merítés. Kapcsolatra, és barátkozásra is, ami végtelen számú embert hozhat hosszú távon. Ha jók a szociális készségeid, elmész minden buliba, ápolod a kapcsolataidat, akkor jönnek a párkapcsolati lehetőségek is.
2021. aug. 18. 19:20
 14/15 A kérdező kommentje:

Hát annyira nem olyan jók szerintem a szociális készségeim... Meg nekik nincs olyan sok lány barátjuk, sőt kevés is. Meg nem járok buliba ilyen szempontból lehet, hogy úgy tűnik, hogy antiszociális vagyok, de most egyik haveromnak se nincs rá ideje, hogy bulizgassunk.

Meg amúgy én nagyon introvertalt személyiség vagyok.

2021. aug. 18. 19:31
 15/15 anonim ***** válasza:
Tudod, akinek sok barátja van, annak egy sincs igazán. Felesleges köröket futsz, ideig óráig megtudod osztani a figyelmed, de tovább nem. egyébként ha csajozni akarsz akkor célirányosan ismerkedni kell, mert elég rosszul is kijöhetsz belőle
2021. aug. 22. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!