Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan lehetne sok lánybarátom...

Hogyan lehetne sok lánybarátom, hogyan miben kéne jobbnak lennem?

Figyelt kérdés

Én még anno általánosba elég sok lánybarátom volt, és azt kívántam bárcsak több srác haverom lenne. Most meg változott a helyzet..

Én nem az a srác vagyok aki nem tudom mennyi barátnőt akár vagy nem tudom, csak egyszerűen annak is örülnék, hogy ha a lányokkal jó barátságba tudnák lenni. Nem tudom, stílusom, modorom nem jöhet be nekik? Most olyan srácoktól kérdeznék akiknek sok lánybarátjuk van, hogy mire kéne figyelnem.

Én alapból elég sportos gyerek vagyok, kondizok de most visszatérek a haverommal a thai box-ra, (Azelőtt fél évig karatéztam).

Mondjuk elég csendes voltam, de már alakul, kezdek önbizalmat szerezni.

Köszi előre is a segítséget! ^_^

Ui: Azért akarok lánybarátokat mert ha mondjuk valakivel összeakarnák jönni, de több választásom van, és mondjuk kedvel akkor nagyobb esélyem van rá kiválasztani a számomra legjobbat, mint ha mondjuk kevesebb lánybarátom lenne.

19 F

2021. aug. 18. 17:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem felnőtt párkapcsolati kérdés, sőt..

Ha vannak barátaid 2-3, akire bármiben számíthatsz az jó nemtől függetlenül, ők nem az a kategória, akiket most keresel, de később rájössz, hogy a többiek senkik. Járj társaságba a haverokkal, aztán majd alakul. Nagyon naív elképzelés, hogy begyűjtesz 10 lánybarátot, aztán abból mazsolázol, az élet nem így működik.

2021. aug. 18. 17:52
 2/15 A kérdező kommentje:

Hát egyetértek. Nem gondoltam, hogy minden úgy fog alakulni ahogy szeretném.

A kérdés miatt meg bocs, nem gyakran vagyok már Gyakori kérdéseken, annyira nem vagyok képbe, hogy ez hova tartozik. 😬

2021. aug. 18. 17:58
 3/15 anonim ***** válasza:
85%
Tehát a lánybarátaid közül akarsz becsajozni?
2021. aug. 18. 18:03
 4/15 A kérdező kommentje:
Lényegébe egy párkapcsolat úgy épül fel, hogy összebarátkoztok a csajjal nem? Most nem úgy értem, hogy az a hátsó szándékom, hogy minden csajjal akivel összehaverkodok máris kavarni akarok. Úgy értem, hogy ha valamelyikkel ki kell, hogy alakuljon valami, úgyis ki fog. De ha hülyeséget mondok javíts ki.
2021. aug. 18. 18:06
 5/15 anonim ***** válasza:
77%
Tehát akkor lesz egy "külső szűrő". X kiló, Y arc kizárva.
2021. aug. 18. 18:10
 6/15 A kérdező kommentje:

"Tehát akkor lesz egy "külső szűrő". X kiló, Y arc kizárva"

Kicsit flegmának hangzott, mintha valami bunkó srác lennék. Személyiség is hozzátartozik nyilván. De most nem tehetek igazából róla, ha valaki nem jön be akkor nem jön be, szóval részben van benne igazság, bár úgyse hinném, hogy nekem valaha top modell csajom lenne.

2021. aug. 18. 18:15
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Tehát akkor udvartartást keresel, nem barátokat. Bunkó nem vagy, csak nem becsületes barátságot hazudni valakinek. Most írnék neked, hogy én szívesen lennék a barátod, erre mit írsz? Küldjek képet? És utána jön a "bocs, nem akarok veled barátkozni".

Ez ugyanolyan, mint a szexkapcsolat. Nem gáz az sem, ha mindketten tudják, hogy nem komoly kapcsolatot keresnek. Ha a barátnőjelöltjeid tudják, hogy mit keresel valóban, és belemennek, az tök rendben van.

2021. aug. 18. 18:20
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Ennek mi köze a barátsághoz? Dugható nőket keresel. Ha 1-el értelmesebb lennél párkapcsolatot. Soha nem lesz körülötted x nő, akiket kényed-kedved szerint használsz, felejtsd el!
2021. aug. 18. 18:27
 9/15 A kérdező kommentje:

Bocs, nagyon szarul fogalmazok. Most attól, hogy valaki nem top modell simán barátkozok vele,de én úgy gondoltam, hogy ha mondjuk a lány ismeretségi köréből is ha összehaverkodok, mondjuk rá bejön akkor megpróbálom függetlenül attól, hogy mi lesz a végeredmény, nyilván csak akkor ha kicsit több ideje ismerem a csajt. Attól, hogy valaki nem jön be, nem fogok kivételezni vele, ugyanúgy barátom lesz, csak tőle nem fogok akarni úgy komolyabb kapcsolatot.

Én eleve hosszútávra gondolok, azért írtam, hogy a "számomra megfelelő" csajt válasszam. Az, hogy így lesz-e vagy nem, az majd kiderül. Ha mondjuk ha te haverkodni akarná velem, full nem érdekelne, hogy nézel ki, én barátkoznánk veled. Én nem vagyok olyan, hogy ilyen szexkapcsolatok érdekelnek, ezek tökre hidegen hagynak.

2021. aug. 18. 18:30
 10/15 A kérdező kommentje:
Nagyon rosszul jövök ki ebből xd. Haverjaim is nagyon mondják, hogy rosszul fogalmazok
2021. aug. 18. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!