Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szégyell engem?

Szégyell engem?

Figyelt kérdés

Van egy fiúbarátom, akivel nemrég ismerkedtem meg. Néha együtt játszunk online, tök jó fej, viszont valamiért az az érzésem, hogy szégyell engem. Nincs közöttünk (tudtommal) semmi, szóval nem kéne ok legyen arra, hogy zavarban legyen, mégis, amikor találkozunk iskolában, akkor néha nem köszön és beszélni nem beszélünk soha nyilvánosan. Viszont ugye rendszeresen gamelünk, a barátai is tudnak róla, meg amúgy ismerem a barátait is, de ők ilyen "menők", szóval velük aztán pláne nem vagyok beszélőviszonyban. Egyszer odamentem a sráchoz, akivel gameelek a suliban, tök jól elkezdtünk dumálni, de megjelentek a menő haverjai a beszélgetés közepén, és ő be sem fejezte a mondandóját, csak lelépett velük.

De azóta is játszunk együtt, szóval nem hiszem hogy idegesíteném, mert nagyrészt ő ír rám hogy akarok e játszani, bár én is szoktam csak ezt furcsállom. Meg ugye elvagyunk így is csak nem értem. Ha haverok vagyunk miért gáz nyilvánosságban egymáshoz szólni?

18L

2021. aug. 18. 13:24
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Lehet, hogy nem akarja, hogy azt higgyék, hogy együtt jártok. Nem akar túl sokat együtt mutatkozni veled.
2021. aug. 18. 13:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Azokkal a menő haverokkal együtt is játszik, vagy csak a suliban lógnak együtt? Lehet nem akarja hogy kiderüljön mekkora kocka
2021. aug. 18. 14:09
 3/6 A kérdező kommentje:
Együtt is játszik velük, meg tudják is, hogy gamer. Csak velem valamiért külön szokott.
2021. aug. 18. 14:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehetséges, hogy az az igazi énje, amit neked mutat, az pedig csak megjátszott, amit a suliban, a haverjaival csinál. Lehet, hogy nem akarja, hogy kiderüljön, igazából milyen, és ha veled van, akkor meg kiderülne.

Amúgy meg miért nem kérdezed meg tőle? Az lenne a legegyszerűbb.

2021. aug. 18. 14:46
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A pasik, főleg a tinisrácok nagyon másak társaságban, mint négy szem közt.
2021. aug. 18. 16:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Már megkérdeztem tőle de olyasmit mondott csak, hogy "nem tudja összekötni a virtuális énem a valódival" (mármint az enyémet), és ezzel le is zárta a témát. Aztán valahogy elterelődött a szó
2021. aug. 18. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!